Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Kategorier

Satser på foreninger og lag

fredag 23. oktober 2020Det er en glede å kunne tilby en kampanje til foreninger og lag som ønsker å tilby sine medlemer motiverende og inspirerende foredrag på åramøter, flykeskonferanser og medlemsmøter for sine medlemmer.

Etter å ha gjennomført en rekke kurs og foredrag for Røde Kors , Parkinsonforbundet, MS -Forbundet - Blindeforbundet - Livredderforbundet osv... erfarer jeg at alle disse grupper på lik linje med andre i samfunnet har stort utbytte og nytte av å finne ideer, friske tanker og teknikker som kan berike ogskape lys og glede i en ellers litt anstrengt hverdag.

Vi må alle finne frem vår indre kraft, gåde å være oss selv og skape tanker, følelser, handlinger som gir alle en opplevelse av å være kaptein i eget liv. 

Jeg ønsker å prioritere denne gruppen våren 2021 og starter booking av datoer fortløpende. Send din forespørsel til livsglede@shanson.no så lager vi en avtale. Merk mailen med Kampanje våren 2021

Ser frem til å møte dere

Steinar HansonShare on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn