Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Kategorier

Saltenposten Tirsdag 30.oktober 2001

fredag 19. januar 2018

Saltenposten  Tirsdag 30.oktober 2001

Saltenposten

Tirsdag 30.oktober 2001., Eva S.Winthereva.winther@nordlandsposten.no

FAUSKE: Nå kan barnehagebarn glede seg. Barnehagemedarbeidere i Indre Salten har nemlig vær å seminaret ”Glade voksne i barnehagen.”

Regionalt kontor for kompetanseutvikling (RKK) – Indre Salten gjennomførte kurset i Fauske fradag for en stor forsamling barnehagemedarbeidere fra regionen. Steinar Hanson, leder i EDUCO – Ressursutvikling var foredragsholder, og latteren satt løst blant deltagerne under seminaret. Kurset ”glade voksne i barnehagen” setter søkelyset på hverdagen til barnehagemedarbeidere. Det skal gi personalgruppen selvtillit, mer pågangsmot, bede selvbilde, økt motivasjon og evnen til samarbeid. Ved å legge vekt på egenskaper som samarbeid, motivasjon, selvbilde og trivsel vil man øke den enkeltes arbeidsinnsats, trivsel og arbeidsglede i det daglig arbeidet. Kurset bygger på det faktum at ingen i et team er sterkere enn det svakeste leddet. Ved å styrke dem blir gruppen sterkere. De aller fleste har et behov for å føle seg betydningsfull i arbeidet sitt, og den enkeltes selvbilde er med på å styrke eller svekke deltakelsen i arbeidet.Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn