Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Pedagogisk Kinesiologi 1 og 2. (AnnMari Goldscmidt)

Er et grunnkurs hvor vi tar for oss lett muskeltesting, noen grunnleggende tester og systematikken i ei energibalansering; dessuten litt historikk, etikk og noen enkle energiøvelser.
Etter kurset kan du øve på kinesiologi på venner og kjente, og du har lært noen energiøvelser du kan lære bort til venner, barn, elever oa. PK 1 er godkjent som forkunnskap til Hjernen 1.

Etter kurset kan du øve på kinesiologi på venner og kjente, og du har lært noen energiøvelser du kan lære bort til venner, barn, elever og andre.

Pedagogisk Kinesiologi 1  (Annemarie Goldscmidt) Selve kurset er på 25 timer. I tillegg er det en skriftlig prøve og en obligatorisk 5-timers veiledet praktisk trening etter kurset. Kurset er oppbygd med teori, demonstrasjon og praktisk arbeid.

Teorien vil lære deg noe om:

Kinesiologiens verktøy, muskeltesting, blir gjennomgått, demonstrert og trent på i praksis.

Du lærer å bruke

Kursoversikten. Priser innhold og tidspunkt.

Pedagogisk Kinesiologi 2 

Med Pedagogisk Kinesiologi 1 og 2 vil du ha et godt fundament for å komme i gang med å praktisere kinesiologi. Et fanststisk verktøy som gjøre at du med stor kraft kan hjelpe medmennesker til bedre livsopplevesler, helse og hverdagsglede. Kurset er på 75 timer, fordelt over tre langhelger (3-4 dager). Hver kursmodul etterfølges av 5 timer veiledet praksis.

Hele kurset avsluttes med en teoretisk og praktisk prøve.  Forutsetning for å delta, er PK1 eller et tilsvarende basiskurs.

Kurset er bygd opp med teori, demonstrasjon, praktisk øving og evaluering. Alt dette gir deg ny og viktig kunnskap, veileding i hvordan du utøver teknikkene med klienter og ikke minst en masse tid til å gjennomføre og øve på teknikkene du har lært.

Hvis du arbeider i skolen, vil du kunne bruke pedagogisk kinesiologi som et supplement til tilrettelagt opplæring og spesialundervisning.

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn