Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

JEG ER OK - DU ER OK!                                                         

Dette kurset handler om de fire grunnholdninger som påvirker hverdagen til hver og en av oss hver eneste dag. Noen opplevelser som vi liker og setter pris på. Vi føler oss verdifulle og vellykket i noen tilfeller  og i andre tilfeller opplever vi slett ikke dette i det hele tatt.

Disse grunnholdningen skaper yttre og indre påvirking på våre livsopplevelser. Vi vurderer, dømmer og belønner oss selv og andre ut fra våre Voksen - Foreldre og barne ego -tilstadner

Derfor vil vi i dette kurset gå gjennom disse fire holdningene.

Klikk her for info om dato for neste kurs.   

JEG ER OK - DU ER IKKE OK.  

Det er jeg som er den verdifulle og du kommer nok ikke til å bli så klok, vis, dyktig, flink og vellykket som meg.

JEG ER IKKE OK - DU ER OK. 

Det er du som er den store og flinke og jeg kommer nok aldri til å bli så klok, vis, dyktig, flink og vellykket som deg.

JEG ER IKKE OK - DU ER IKKE OK. 

Jeg har overhode ingen ting verdi. Jeg er hverken klok, vis, dyktig, flink eller vellykket. Det er heller ingen andre så ingen andre kan hjelpe meg heller for de er bare like mislykket som meg. Alle er dømt til å mislykkes uansett. 

JEG ER OK - DU ER OK. 

Jeg er bra nok som jeg er. Jeg opplever meg selv som vellykket og perfekt uanset hva jeg kan, hvem jeg er, hvordan jeg ser ut, hva jeg tror, ønsker meg for min egen fremtid. Det samme tenker jeg om deg. Jeg gleder meg over at du følger dine drømmer og lever ditt liv på den måten du ønsker uten å la andre påvirke deg i en retning du ikke selv har valgt eller ønsket. Vi er helt unike, er fargerike og skal aldri bli en kopi av noen andre. Jeg er meg og du er deg. Det er en helt fantstisk ting at jeg kan glede meg over at jeg kan se deg og glede meg over at DU ER OK. Det kan jeg fordi jeg vet at også JEG ER OK

Disse fire "Jeg tilstander" styrer det meste av dine handlinger, reaksjoner, tanker, beslutninger, følelser og blir som regel matet av dine opplevelser, frykt, vaner og overbevisninger om deg selv, eller som andre har skapt tilbake "for deg" i din fortid, påvirket av familie, miljø, oppvekst, tredaisjoner, kultur, venner osv osv. 

Du er helt ok, og dette kurset skal gi kunnskap om dette og hvordan du kan jobbe for å kjenne at du virkelig kjenner at du er helt OK. Helt perfekt gjennom å være deg selv fullt ut.

Klikk her for info om dato for neste kurs.

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn