Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

KOMPETANSE NORGE ( Kompetanse+)

Utvikling av opplæringsprogram innen basisferdigheter i arbeidslivet. Rundt en 500.000 medarbedere i Norge sliter med sine basisferdigheter innen, lesing og skriving, hverdagsmattematikk, muntlig kommuniaksjon, Digitalte ferdigheter og Norsk for fremmespråkelige.

Basisferdighetere til den enkelte kan trenge et løft med bakgrunn i teknologisk utvikling og nyskapning. Derfor har man mange i dag som sliter med sine basisferdigheter, ikke fordi de har problemer med lesing og skriving, men fordi de har problemer med å tilpasse "papir og blyant" til Apper, teknologi, tastatur og skjerm. Årsakene er mange og derfor må alle utviklingsprogram tilpasses.

Som godkjent tilbyder kan vi i samarbeid med Deres bedrift utvikle en kompetanseutviklingsplan og utdanningsprogram som er tilpasset deres behov. Sammen kan vi søke Kompetanse Norge om midler til å gjennomføre de opplæringsprogram Deres bedrift trenger.

Læringsmål i muntlige ferdigheter Eksempel på lokal læreplan i muntlige ferdigheter som grunnleggende ferdighet

cut/past fra Kompetanse Norge

FAKTA OM LÆRINGSMÅLENE

Læringsmålene er eksempler på lokale læreplaner i grunnleggende ferdigheter for voksne. De er basert på læreplanene i Kunnskapsløftet og Utdanningsdirektoratets rammeverk for grunnleggende ferdigheter.

Læringsmålene kan brukes som et hjelpemiddel for å tilpasse opplæringen av voksne i ulike sammenhenger. Eksempel på lokal læreplan i muntlige ferdigheter som grunnleggende ferdighet, er utviklet med tanke på opplæring av voksne. I tillegg kan den brukes for enkelte elever på ungdomstrinnet og i videregående opplæring.

KomptansePlus 

Finn mer informasjon om de enkelte kursene i linkene under.

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn