Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Hjernen 1  er det første av 4 i Hjerne-serien til Kathie Guhl.

Dette kurset omhandler hjernens grunnleggende funksjoner, med særlig vekt på hemisfærer, lapper og språksentre. Hjernebjelken (Corpus callosum) blir undersøkt i detalj, og spesifikke korreksjoner for bestemte hjerneområder blir introdusert.  

Du lærer å teste og balansere områder og funksjoner i hjernen, bl.a. samarbeidet mellom høyre og venstre hjernehalvdel, hjernelappene og hjernebjelken. Vi arbeider også med språksentrene i hjernen.
Dette kurset gir deg som kinesiolog noen enkle, men dype og effektive måter å stimulere og balansere hjernen og viktige hjernefunksjoner.

Temaer i Hjernen 1

Kurset bygger på empirisk vitenskapelig kunnskap kombinert med konsepter fra en rekke spesialiserte kinesiologiretninger. 

Kurset er på 32 timer (4 dager).    Norsk tekst: Per Opland.

Forkunnskaper:
30 dokumenterte timer med grunnleggende kinesiologiutdanning med standard muskeltestings-teknikker (f.eks. Pedagogisk Kinesiologi 1). - Hjernen 1 er en forutsetning for Hjernen 2, 3 og 4.

Omtrent 40% av kurset er forelesning og 60% praksis. Spesifikke balanseringer vil bli gjennomgått og demonstrert i forkant av de praktiske øvelsene.

Kurskalender, priser og tidspunkt

Kathie Guhl.
Kathie Guhl er en dyktig og erfaren kinesiolog og kursforfatter fra USA. Hun har bl.a. spesialisert seg på dysleksi, traumebehandling og balansering av områder og funksjoner i hjernen og sanseapparatet.
Hun regnes av mange som en av verdens ledende energi-kinesiologer, og har utviklet og underviser i en rekke kurs.


Per Opland 
er profesjonell kinesiolog fra Mo i Rana, med 30 års erfaring. Han er godkjent instruktør i Pedagogisk Kinesiologi og Hjerne-serien. Per har oversatt de fire hjernekursene til norsk.

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn