Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Kunst - Salg av trykk

På denne siden kan du kjøpe orignale verk av Shanson. Det er ingen trykk eller litografier av disse verkene og er derfor tilgjengelig kun i kraft av sin egenart.

Det er ønskelig at man tar kontakt med "shanson" på telefon + 47 980 02 484 (Steinar Hanson) eller på mail steinar.hanson@shanson.no dersom man ikke har mottatt noen melding fra oss utover autobekreftelse omgående etter kjøpet er registrert. Dette handler om leveringen.

Alle originale verk over kr. 2000.- har et lovpålagt tillegg på 5% i kunstavgift.  Dette legges til på faktura. Les mer om kunstavgiften her: http://kunstavgiften.no

Bilde Produkt Pris Antall Varianter Legg til
Lyssprederen

Lyssprederen

Bildet "Lyssprederen" er et av bildene i serien "Bodyparts" 70cm x 50cm (Les mer om hvordan det ble til) Prisen er uten ramme.

Trykk her for mer ..
kr nok 3.100,00 Antall:

Bildet "Lyssprederen" et av bildene i serien "Bodyparts". 

Disse har vært utstillt på gallerier flere steder i Norge, Hamburg Tyskland, Los Angeles USA og Strømstad Sverige. Serien består av 6 orignaler + bildet gjenforening. Tre av bilder er stjålet, - hvorav originalen til bildene "Nytelse" og bilde "Lengsel" ble stjålet på utstillingen avholdt i Strømstad Sverige. Det tredje bildet er begjær. Originalen til dette bildet henger i London.

Bilde mangler

Siste Bønn

Bildet "Siste Bønn" er et av bildene i serien "Bodyparts" 70cm x 50cm. Prisen er uten ramme. 

Trykk her for mer ..
kr nok 3.100,00 Antall:
Siste Bønn

Bildet "Siste Bønn" er et av bildene i serien "Bodyparts". 

Disse har vært utstillt på gallerier flere steder i Norge, Hamburg Tyskland, Los Angeles USA og Strømstad Sverige. Serien består av 6 orignaler + bildet bildet "gjenforening". Tre av bilder er stjålet, -bildet begjær og  originalen til bildene "Nytelse" og bilde "Lengsel" ble stjålet på utstillingen avholdt i Strømstad Sverige. 

Bilde mangler

Lengsel

Bildet "Lengsel" er et av bildene i serien "Bodyparts" 70cm x 50cm  Prisen er uten ramme. (Klikk på området under bildet til venstre for å forstørre bildet)

Trykk her for mer ..
kr nok 3.100,00 Antall:

Bildet "Lengsel" er et av bildene i serien "Bodyparts" som er utstillt på gallerier flere steder i Norge, Hamburg Tyskland, Los Angelse USA og Strømstad Sverige. Serien består av 6 orignaler + bildet gjenforening. Hvor 3 bilder er stjålet, - hvorav originalen til dette bilde "lengsel" og bilde "nytelse" ble stjålet på utstillingen jeg hadde i Strømstad Sverige.   

Bildet 5 nytelse fra serien

Kjærlighetens lengsel

Bildet "Kjærlighetens lengsel" er et av bildene i serien "Bodyparts" 70cm x 50cm (Les mer om hvordan det ble til) Prisen er uten ramme.

Trykk her for mer ..
kr nok 3.100,00 Antall:

Bildet "Kjærlighetens lengsel" et av bildene i serien "Bodyparts". 

Disse har vært utstillt på gallerier flere steder i Norge, Hamburg Tyskland, Los Angeles USA og Strømstad Sverige. Serien består av 6 orignaler + bildet gjenforening. Tre av bilder er stjålet, - hvorav originalen til bildene "Nytelse" og bilde "Lengsel" ble stjålet på utstillingen avholdt i Strømstad Sverige. Det tredje bildet er begjær.

  

Bildet 4 nytelse fra serien

Begjær

Bildet "Begjær" er et av bildene i serien "Bodyparts" 70cm x 50cm. Prisen er uten ramme. 

Trykk her for mer ..
kr nok 3.100,00 Antall:

Bildet "Begjær" er et av bildene i serien "Bodyparts". 

Disse har vært utstillt på gallerier flere steder i Norge, Hamburg Tyskland, Los Angeles USA og Strømstad Sverige. Serien består av 6 orignaler + bildet bildet gjenforening. Tre av bilder er stjålet, - dette bildet og  originalen til bildene "Nytelse" og bilde "Lengsel" ble stjålet på utstillingen avholdt i Strømstad Sverige. 

Bildet 3 gjenforening fra serien

Gjenforening

Bildet "Gjenforeing" er et av bildene i serien "Bodyparts" 70cm x 50cm (Les mer om hvordan det ble til) Prisen er uten ramme. (Klikk på området under bildet til venstre for å forstørre bildet)

 

Trykk her for mer ..
kr nok 3.100,00 Antall:

Bildet "Gjenforening" er slik bildet "lengsel" og "nytelse" ble malt, -sammen på to lerret. Senere ble de rammet inn hver for seg,  som to bilder og ble to av bildene i serien "Bodyparts". 

Disse har vært utstillt på gallerier flere steder i Norge, Hamburg Tyskland, Los Angeles USA og Strømstad Sverige. Serien består av 6 orignaler + dette bildet bildet gjenforening. Tre av bilder er stjålet, - hvorav originalen til bildene "Nytelse" og bilde "Lengsel" ble stjålet på utstillingen avholdt i Strømstad Sverige.   

Bildet 2 nytelse fra serien

Nytelse

Bildet "Nytelse" er et av bildene i serien "Bodyparts" 70cm x 50cm  Prisen er uten ramme. (Klikk på området under bildet til venstre for å forstørre bildet)

Trykk her for mer ..
kr nok 3.100,00 Antall:

Bildet "Nytelse" er et av bildene i serien "Bodyparts" som er utstillt på gallerier flere steder i Norge, Hamburg Tyskland, Los Angelse USA og Strømstad Sverige. Serien består av 6 orignaler + bildet gjenforening. Hvor 3 bilder er stjålet, - hvorav originalen til dette bilde "Nytelse" og bilde "Lengsel" ble stjålet på utstillingen jeg hadde i Strømstad Sverige.   

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn