Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  

           

Genistreker skapes ofte av kreativt galskap!!!! 

_______________________

SHANSON - Art of living AS fokuserer på å levere våre tjenester med maksimal tilfredshet og på den enkelte deltaker sine premisser og verdigrunnlag. Vi hjelper mennesker i bevegelse og ønsker å ivareta enkeltmenneskets unike integritet.

Vi ønsker å løfte enkeltmennesket fra "der det befinner seg idag til dit det ønsker å befinne seg i fremtiden". Vi holder på med det vi gjør fordi vi brenner for det og fordi vi opplever at det er viktig å styrke enkeltmennskets egenskaper og tro på egen kraft.

Vi har et godt utvalg av kurs og opplæringstilbud, og  har undervist i over 37 år med personlige, og bredriftsinterne prosesser og på den måten hjulpet ca 500.000 mennesker noen skritt på veien videre i livet. 

Enten skrittet tas privat, på jobben eller blant venner så flytter folk seg fra der de står idag og noen skritt i den retning de ønsker å nærme seg i opplevelsen av egen fremtid. Resultatet er at veldig mange opplever å ha utviklet seg som menneske, fått opplevelser av økt egenverdi, samt følelse av mestring.  En nødvendighet i et samfunn hvor kraften i et sterkt Selvbilde, Selvfølelse og Selvtillit er selve nøkkelen til å komme seg videre i samfunnet.

Hvor den enkelte står i livet varierer, men uansett hvor det er -  så oppleves punktet der man står som selve  utgangspunktet for det neste skrittet. Ditt NÅ sted og noen skritt på veien videre. Vi tror på det enkle og det humørfylte og derfor undervises det med smil og latter. Vi tror at mennesker lærer bedre når de har det moro. 

Vi er stolte av våre produkter og tjenester og håper det gjenspeiler seg i entusiasmen og engasjementet gjennom våre produktpresentasjoner. 

Vi utarbeider mye nytt materiale og kombinasjoner i disse dager så de som følger med på våre sider vil kunne holde seg oppdatert.

Motto: "Fra der du er i dag, - til der du ønkser å være i fremtiden"

                              

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn