Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Kategorier

MOSS AVIS nett 16.05.2008 Kronerullende kulturliv

onsdag 7. februar 2018

Kronerullende kulturliv

MOSS AVIS nett 16.05.2008

Kronerullende kulturliv

Stor sjekk - Per Ivar Snarberg fra Sparebank 1 overrekker sjekken på 10.000 kroner til Vandreteateret og kunstner Steinar Hanson overrekker maleriet til vinner av auksjonen Sparebank1. Fra venstre: Bård Johannessen, Håkon Sæther, Per Ivar Snarberg, Steinar Hanson og Einar Kristiansen fra Radio Moss.

Den lokale kunstneren Steinar Hanson malte et bilde "på luften" hos Radio Moss og sørget for inntekter til Vandreteateret.

Henriette Elisabeth Lunde

Foto: Henriette E Lunde

Vandreteateret formidler Mossehistorie på en pedagogisk og morsom måte. Denne sommeren er fjerde året de holder på og de er godt innarbeidet. Teateret er sett av over 1 million mennesker og gleder seg til nok en flott sesong. Kunstner Steinar Hanson fikk i oppdrag av Radio Moss å male et bilde "på luften" som skulle auksjoneres bort til inntekt til Vandreteateret. Resultatet er et lekkert maleri som vil bli flott på veggen hos auksjonsvinner Sparebank 1 i Moss.

Glød og interesse  - Det er morsomt å se mennesker med en slik glød og interesse for lokal kultur som det man finner hos Vandreteateret, sier Steinar Hanson.- Å kunne bidra til at de har mulighet til å vokse gir en gjensidig glede og er noe alle setter pris på, fortsetter kunstneren. Sparebank 1 bruker sin posisjon til positiv utvikling. Per Ivar Snarberg fra Sparebank 1 Moss overrakte med stor glede sjekken på hele 10.000 kroner til Vandreteateret.

- Vi i Sparebank 1 syns det er viktig å benytte vår positsjon til å støtte lokalt. Tiltak som Vandreteateret er morsomt å støtte da de har en sterk lokal forankring og viser stort initiativ. Det at også kunstneren bor i Moss gjorde dette til en auksjon vi gjerne ville være med å støtte, sier Per Ivar Snarberg til Moss Avis.

Teaterselskapet av 1408

Teaterselskapet av 1408 er hovedkjernen i Vandreteateret.
- Vi er i utgangspunktet amatører, men hyrer også inn profesjonelle til Vandreteateret, sier Bård Johannessen.
- Selv om vi er amatører koster det penger å holde på, blant annet kostymer og andre utgifter til drift er ting vi bruker penger på, fortsetter Johannessen.

Vandreteateret er veldig glade for denne støtten og ser frem til å bruke pengene til videre drift og utvikling av sin virksomhet.

- Det er klart vi setter utrolig stor pris på dette tiltaket fra både Radio Moss, Steinar Hanson og Sparebank 1, avslutter Håkon Sæther i Vandreteateret.

Publisert fredag 16. mai 2008 kl. 15:52.Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn