Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Kategorier

Lokalavisen Elverum 11.februar 2006

fredag 19. januar 2018

Lokalavisen Elverum 11.februar 2006

Lokalavisen Elverum 11.februar 2006

GLADE VOKSNE I BARNEHAGEN
Positivitet, motivasjon og glede er stikkord som skal prege Hakkebakkeskogen barnehage i Elverum. Nå har alle ansatte gått på kurs i hvordan skape et godt arbeidsmiljø. 

ELVERUM: Bevisste og topp motiverte medarbeidere er viktig personalutvikling. Det synes i alle fall styrer Marie Aalen i Hakkebakkeskogen barnehage i Elverum. – Fungerer personalet bra, fungerer alt bra, sier Aalen til Lokalavisa.

Motivasjon og glede

Derfor har hele staben på 17 personer deltatt på kurset «Glade voksne i barnehagen» Foredragsholder Steinar Hanson har gjennom to kvelder inspirert og motivert de ansatte til å tenke litt annerledes.

– For det første blir du hva du tenker. Det er ingen andre enn oss selv som kan ta ansvar for å være glad. Det er viktig å tenke på i samspill med andre. For det er viktig å ha tro på både seg selv, sine medarbeidere og jobben sin, sier Hanson.

Bli mer bevisste

Hele målet med personalutviklingskurset er å bli mer bevist på hvordan man er på jobben. Hva man sier og hva man gjør. Og ikke minst hvordan man kan fokusere på det positive og luke vekk det negative. Styrer Marie Aalen er ikke tvil om at et slik kurs er nyttig.

– Her hos oss satser vi på personalet. Dette for å gi barna et godt sted å være. Så jeg mener dette er en kjempegod investering som i grunn alle bedrifter burde koste på seg, mener hun.

– Lærer mye

Monika Alfsen koser seg på kurs. – Det er lett å kjøre seg fast i ett spor. Så dette kurset har vært en vekker for oss alle. Helt topp, mener hun. Kollega Monica Mørk er enig. – Det er lurt å stoppe opp og tenke etter: Hvordan er jeg egentlig sammen med de andre? Jeg tror helt sikkert at jeg er blitt mer bevisst på meg selv og mine handlinger etter dette, sier hun

Foredragsholder

Steinar Hanson hadde mange gode innspill til de ansatte i barnehagen.

Her skriver han: Du blir hva du tenker.Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn