Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Hvor i Mazlows finner du

Shanson nyheter

søndag 24. juni 2018NYHETSVARSEL:

Kurset, Nettkurset og boken!

"Hvor i Mazlows pyramiden finner du Maktmisbrukeren?

Litt avhengig av plasseringen kan man skille den ene fra den andre gjennom yrkesvalg, personlige genskaper, og det selvbilde, svltilliten og selvfølelsen de eksponerer og som påvikrer hverdagen til flere tusen mennesker på en ikke ønsket måte hver eneste dag.

Mange fremstår slik som de fremstår uten at de selv vet det, så forsøke å fortelle det til dem direkte er ofte bortkastet tid. Man må fokusere på hva man skal gjøre og forkusere på det man ønsker i livet og trenger for ikke å la seg påvirke av deres holdninger.

Mange har fellestrekk i Kroppspråk, kledsel, hådntrykk, yreksvalg, stemmebruk og holdninger til medmennesker som gjør dem transparange.

Det er bare 7% av en kommunikasjon som ivaretar det fortalte ord! Resten er nonverbalt og styrt ubevisst bassert på den enkeltes oppvekst og oppfatelse av egen verdi!

"Man kan velge egen fremtid men ikke andres oppførsel" 

Innspillingen er i gang og markedsføringen av boken og kurset lanseres så snart det er klart. Kurset blir i plenumsundervinsing og nettstudier. Boke ner besluttet å gis ut i bokform for de som ikke øsnker den digitale versjonen, som ca 500.000 nordmenn med lese og skrivevanskerantakelig ville valgt.

Mer info følger senere!Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn