Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Medlem av: 

 

  

Hva er healing?

Mitt utgangspunkt i healingen.

Det er mange forskjellige former for healing og omfatter langt mer en den slitte og feilaktige omtalen "healer" og som i den forbindelse også ofte er satt inn inn i relgiøse sammenhenger. Healing er ikke mer spesielt enn at det er en kraft man kan lære å formidle. Det er ikke en gave forundt de få, men en kapasitet alle besitter, men som ikke er blitt utviklet av alle på samme måte.

Det handler vel mer om hva noen har valgt å utvikle og derfor blitt flink til, som noen har ønsket å utvikle, mens andre har valgt å la ligge for så å fokusere på andre viktige oppgaver. (Jeg har bil, men er skikkelig glad for at noen har utviklet egenskapen å bli en god mekaniker for det har ikke jeg, - selv om jeg sikkert kunne fått det til om jeg hadde øvd, lært og brukt min energi og hatt interesser i den retningen)

Vi er alle healere på en eller annen måte, enten vi hjelper noen i sorg, samtaler med noen, driver sårbehandling eller på en eller annen måte støtter og lindrer smerte og lidelser hos være medmennesker.

Mange jobber i oppvekst, helse og omsorg. De bruker sine healende evner og kraft gjennom sitt arbeide. De er som meg engergiarbiedende, men dra litt annen vinkel. Som foreldre er vi også energiarbeidere for vår familie og være barn i enkelte hverdagssitusjoner. Alt er energi og kanaliseringen av denne kraften.

Den healing jeg tilbyr er en åndelig og spirituell healing. Den kan minne om Reconnective healing hvor energien finner veien til rett sted selv under behandlingen. Jeg praktiserer også spirituell og åndelig healing. Det betyr at jeg bruker åndenes kraft, eller en universell kraft når jeg healer. Effekten av healing seansen er det viktigste for meg og derfor er min healing lagt opp med en ramme av enkelhet.

Jeg har tro på at jo enklere man gjør selve healingen jo større kraft kan man videreføre til klienten. Når det gjelder resultater så er det blitt klart at å jobbe med årsaken til smertens opphav er langt mer effektivt enn å jobbe direkte på smerten eller ubehaget.

Årsaken til smerten er det ofte klienten vet noe om før den kommer til timen, men noen ganger er det ikke slik. Når så er tilfelle bruker jeg behandlingsformen kinesiologi som verktøy for finne opphav og årsak til lidelsen. Med rett intensjon kan man etter dette funnet, styre energien mer kraftig og fokusert mot rett punkt og dermed øke effektiviteten betraktelig. Jeg tilbyr også fjernhealing og healing i transe. Se lenger ned.

Hva vikrer healing på?


Healing kan hjelpe på problemer med alle typer smerter, stive muskler og generelt sett de aller fleste sykdommer og plager. Føler du at du har liten energi, søvnproblemer og stadig er sliten kan healing også hjelpe for dette. Kroppslige smerter og lytersom plager deg i hverdagen og som hindrer degå leve med god helse.

Noen blir kvitt smertene og problemene sine med en gang eller kort tid etter og andre blir helt bra for sine plager. Dette handler i stor grad om et samarbeide mellom healer og den som mottar healingen og hjelper aller best for de som er åpne for å motta healing, mens de som stritter i mot av forskjellige årsaker sliter litt i begynnelsen med å motta energien og vil som oftest oppleve en effekt men ikke allerede ved første besøk som en som åpner og er mottakelig.   Intensjon om bedring er en gjensidighet som skaper kraften mellom den som healer og den som blier healet. Om man har en intensjon om å bevise at Healing ikke fungerere vil man fort kunne oppleve å får rett, siden denne type intensjon skaper kontaktproblemer med energien. 

Alle timer gjennomføres ved at Healer holder sine hender over/eller på forskjellige områder på kroppen til klienten, holder på et spesielt punkt på kroppen hele tiden, - eller sitter ved siden av klienten uten fysisk kontakt i det hele tatt. Valgt metode varierer. 

Ingen behandlinger gjennomføres i stedet for spesialist eller fastlege sine utskrevne behandlinger og er derfor ikke et alternativ. Healing kan derimot funger som et godt tilskudd og supplement som tillegg til den pågående medisinske behandlingen. Dette kommer frem i den føste samtalen.

Alle behandlinger gjennomføres påkledd og bereører ingen av klientens intime soner. En healer er underlagt loven om taushetsplikt. 

Noen grunner til at healing ikke virker:

Klienten "ønsker ikke" å bli frisk av forskjellige underbevisste årsaker. Her kan man bruke kinsiologi for å finne åsraken til dette, behandle det -og dernest gå tilbake til den opprinnelige healingen. 


Healeren er utenfor fokus på sine oppgaver og derfor ikke selv koblet til energiene som skaper healingen. I slike tilfeller vil je i min praksis "rebooke timen" og be klienten komme tilbake på et annet tidspunkt. Klienten fritas for alle økonomiske forhold rundt bestillingen. 

Med bakgrunn i de de to punktene over, eller at klienten ikke tør slippe kontrollen ellter ikke tror på at healing kan hjelpe kan gjøre at man stritter i sine energier og skaper hinder for energienes flyt. Når det skjer må energiene opprettes gjennom gjensidig tillit og trygghet rundt det som skal skje.

Fjernhealing.

Er like nær som om du var her hos meg!

Fjernhealing følger kvantefysiske prinsipper og derfor ikke påvirket av oppfattelsen vi i det daglige har av tid, sted, rom og avstander. Tiden er kun et redskap som hjelper til å strukturere vår dag, men har ingen påvirking på den energien som her brukes. Energi kan ikke fjernes eller ødelegges, men kan kun omgjøres til an annen form.

Når jeg overfører energi (healing) til deg når du er i samme rom som meg opplever du min nærhet og kontakt fordi jeg tar på deg.

Mellom din og min hud er det energi som sørger for denne kontakten. Den energien kjenner ingen grenser på avstand og kan strekkes i det uendelige er at den styrker seg jo mer den strekkes.

Når jeg berører din kropp opplever du denne energien som håndgripelig, men i fjernhealing e denne energien å oppleve som uhåndgripelig (usynlig), men ikke dermed borte. Den er der fortsatt og like kraftfull, selv om den ikke er merkbar rent fysisk som et håndtrykk ett ellr annet sted på kroppen

Det er menneske som har skapt tid og sted og ikke noe som energiene forholder seg til. Den er fri for de begrensinger som vi mennesker har lært oss å begrense under og forholde oss til.

Mange lever i en hektisk hverdag, med mange gjøremål og mye logistikk av små barn og mange møter.  Man har vanskeligheter med å få tiden til å strekke til, eller så bor man på en annen kant av landet og er derfor forhindret å møte personlig.

Fjernhealing er et godt alternativ og har like stor effekt. Det er ikke nødvendig å ligge stille eller avbryte egne aktiviteter mens fjernhealingen pågår, men jeg ønsker personlig å ha gjennomført en liten samtale på telefon hvor jeg kan innhente litt opplysninger om deg og årsaken til at du søker å benytte deg av min healing.

Med bakgrunn i denne samtalen finner vi tid og sted hvor vi begge kan være fokusert på det som vi sammen skal skape gjennom fjernhealingen.

Transehealing

Transehealing er en veldig kraftig metode for åndelig helbredelse, fordi den helbredende energien kommer direkte fra Spirit. Så man kan i si at i tillegg til å være en healing form er også Transehealing er type mediumskap.

Mediumskapet  er evnen til å koble seg til åndeverdenen, som åndeguider, hjelpere, oppstegne mestere og engler. Et medium er ”mellommann/kvinne” mellom en person og åndeverdenen.  

Transehealingen foregår ved at et  Medium i utgangspunktet bare en kanal for energien som strømmer gjennom et medium fra åndeguider, hjelpere, engler og mestere og vider etil den som  skal motta energien og får healingen.

En Trance Healing-økt kan være bra i tider hvor vi ikke er i balanse, for eksempel når vi opplever høyt stress eller emosjonelle problemer.

transehealing fungerer godt på det emosjonelle, mentale og spirituelle plan, mer enn på fysiske problemer. Likevel er fysiske problemer fortsatt inkludert hvis de er knyttet til emosjonelle, mentale eller åndelige problemer.

Vanlige og naturlige reaksjoner under/etter healingen.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn