Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Kategorier

Haugesund Avis 2001 Tore Andersen

fredag 19. januar 2018

Haugesund Avis 2001 Tore Andersen

Haugesund Avis 2001 Tore Andersen

Ansatte fra barnehager over hele Sunnhordaland går på kurs for å lære å bli glad og å ha det godt sammen.

140 barnehageansatte i Sunnhordland har vært på kurs i lærerhøyskolens aula på Stord for å høre om ”Glade voksne i barnehagen” – Temaet er lagarbeid. Ved å styrke den enkeltes selvbilde, selvtillit og motivasjon vil trivselen og arbeids-innsatsen øke, mener kursleder Steinar Hanson. Kurslederen understreker virktigheten av positive tanker og meldinger, og at det gjelder å si fra for å få forandringer.

Må være positive.

- Jobben du gjør inne i deg selv, er like viktig som jobben utenfor. Du må utvikle deg selv for å utvikle arbeidsplassen, som stadig får større plass i livet til mange mennesker, sier Hanson. – Jeg er enig i at det er viktig å ta opp ting underveis, sier kursdeltaker Anne Karin Nilsen. Hun er styrer i Fjellheim friluftsbarnehage i Fitjar kommune. Kurslederen bruker mye humor i opplegget sitt. Han legger tydelig vekt på at deltagerene skal trives. De bryter ofte ut i latter.'

Hanson repeterer hvor vesentlig det er å tenke positivt, være positive mot hverandre. Hvis du ofte er positiv mot en person, vil vedkommende tåle det bedre om du en dag må komme med negativ kritikk.

Det ble interessant da det ble snakk om bygging av selvbilde og den slags. Jeg har fått noe ut av kurset. Dette kan jeg ta med meg både hjem og på jobben sier Barnehageassistent Kristine Sævdal eter kurset. Forum for vekst i Sunnhordland har arrangert kurset ,som holdes av firmaet EDUCO. 679 barnehager over hele landet har gjennomgått programmet.Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn