Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Kategorier

Gubbeskogen FUS Barnehage Moss

søndag 14. januar 2018

Gubbeskogen FUS Barnehage Moss

Tilleggskommentarer på evalueringer:  TAKK FOR FLOTT KURS!!   Dagen og kurset gikk fort og innholdet og Steinar var virkelig god! Innholdet i kurset er viktig. Mye av det er kjent og vi har hatt mye av det f ør, men allltid viktig med oppfriskning.  Kjempe bra!! Veldig interessant tema, - en virkelig bra foreleser. Vi har jobbet mye med temaet, men der er nyttig med repetisjon og nye innfallsvinkler. Veldig godt å få satt prosesser som ofte blir usakt eller i det stille i søkelyset og få oppsatt ord på det. Absolutt relevant tema for oss! Steinar Du er deg selv, og jeg slappet godt av og er fokusert på samme tid. Bra med humor! Du virker Trygg.        Ett Lite minus er at det er tungt å sitte rolig og lytte så lenge. Det var bra med gruppe arbeid. Kunne gjerne vært en økt til hvor vi måtte være mer aktive. (Vi er ikke vant til å sitte så lenge) 

En veldig reflektert og tenkende gjeng som v  visste helt klart hva som er viktig og bevisst behovet for ivareta enkeltmennesket i en hektisk hverdag. Flott å bli kjent med dere,- det var trivelige og lette energier som gjøre dagen helt perfekt! Takk for denne gang!

 Sett alt under ett. Hva er ditt inntrykk ?

Karakter 1 = 0 personer

Karakter 2 = 0 personer

Karakter 3 = 0 personer

Karakter 4 = 3 personer

Karakter 5 = 7 Personer

Karakter 6 = 6 Personer

 Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn