Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Kategorier

Finnmarken

torsdag 10. november 1994Motivasjonsforkurs på deltakere på A-Etat `s Media-kurs  over 15 uker.

Finnmarken

 -Motiverer: Steinar Hanson reiser landet rundt for å motivere kurspersonell. - Et opplegg som dette skjerper studielysten og gir studenten økt utbytte av kurset, mener Hanson som for tida har motiverings kurs i Vadsø - En første kursuke med temaer som motivasjon, studie planlegging og selvtillitstrening, skjerper studie-lysten. - Særlig langtidsledige vi ha nytte av å gjennomføre et kurs som dette.Det sier Steinar Hanson, som er i Vadsø i disse dager, i ferd med å motivere og forbrede 20 mannlige og kvinnlige Finnmark-studenter på et 15 ukers langt kurs i Markedsføring.

Hanson kommer fra Oslo hvor han driver et eget firma som særlig retter seg mot motivering av kursdeltakere.

 

- Hva er poenget med et slik forkurs?

- Jeg erfarer at de fleste er mer forberedt og iverige på å ta fatt etter en slik uke. Man får en dytt i ryggen og apetitten skjerpes. Kurs-deltakerene blir bevisste på å planlegge tida si, både underveis og etter at de er ferdige.

 Etter fullført motivasjonskurs i Vadsø, reiser Hanson videre til Hammerfest, hvor han skal holde et lignende kurs.

 -Og hva mener så elevene om opplegget?

En god og nyttig start på kurset, sier Ketil Dingum og Werner Vesterås, som formodentlig er topp motivert til 15 uker med markedsføring etter å ha gjennomført Hansons opplegg.

 Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn