Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Kategorier

Avisa Oslo Øst 1993 Løft ditt hode du raske gutt.

fredag 2. april 1993OSLO ØST 1993

Løft ditt hode du raske gutt.

Er du av en eller annen grunn uten selvtillit, så fortvil ikke. – fåen spesialist til å gjøre det. Steinar Hanson er kanskje mannen som kan hjelpe deg.

Steinar Hanson holder kurs i selvutvikling.

Målsettingen er å gi folk selvtillit, pågangsmot, vilje, selvstendighet, motivasjon og et bedre selvbilde. Hvem deltar på slike kurs?

Steinar Hanson : Alle slags mennesker fra alle mulige yrkesgrupper. Også arbeids ledige og trygdede deltar på mine kurs.

Hvordan er kjønnsfordelingen? Hanson: 90 % kvinner.

Tørr ikke menn stå frem med sin usikkerhet for seg selv eller andre? Hanson: Nei, det kan nesten virke slik. Kvinner har lettere for å innrømme at de ikke har tro på seg selv.

Utøver du psykologi ? Ja det er psykologi, men på et generelt nivå. Jeg plukker ikke kursdeltakerene fra hverandre for så å sette dem sammen igjen.

God oppfølging.

Nytt av året er oppfølginskurset som gis gratis til tidligere kursdeltakere. Da friskes opp det som ble sagt under forrige kurs og spørsmål de måtte ha besvares. Samtidig oppfordres de som har gått mine kurs til å holde kontakten med hverandre.

Resultatene uteblir ikke.

Vi snakket med to tidligere kursdeltakere, og de sa som følger: Jeg deltok på Steinar Hanson s kurs i Selvutvikling fordi jeg ønsket å utvikle meg selv. Det er et bra kurs. Det var også nyttig å få andre sine synspunkter på min egen situasjon. Helen 32 år.

Jeg stod og stampet, og følte meg tom. Kurset lærte meg å se ting fra andre synsvinkler. Det har hjulpet meg meget i mitt daglige liv ! Laila 27 år.Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn