Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Medlem av: 

 

  

Indre livskraft gjennom gladfokus!

Fra lørdag 17. april 2021 09:00
til søndag 18. april 2021 17:00

 Indre livskraft gjennom gladfokus!

Hvordan skaper du din indre livsglede ved å forstå at du er Modigere en du vet, Sterkere enn du tror, og Klokere enn du forstår? Det finnes en oppskrift som du kan benytte deg av bevisst.

Hver dag blir alle bedre og bedre på alt det man trener og fokuserer på. Den indre kraften påvikrer oss hver dag og lar oss oppleve hverdager vi setter enormt stor pris på og andre hverdager som vi ikke er like glad for å markedsføre like sterkt.

Dette Week-End kurset vil fokusere på bevissgjøringen i din egen vandring på veien til indre ro og slevtillit. Du er ei stor grad et resultat av dine vaner, din frykt og dine overbevisinger. Alt skapt gjennom gener, oppvekst, familie, utdannelse,kultur og religion for å nevne noen områder. Det store fellesbegrepet her er vel "arv og miljø". 

Noen av våre verdier, valg, livsmønster og "sannheter om livet" påvikrer oss og danner våre vaner som får oss til å reagere på bestemte måter enten bevisst eller ubevisst. De man er bevisst har man en mulighet til å gjøre noe med, men de som man er ubevisst gjøre noe med deg. 

Derfor går vi gjennom temaene under slik at du kan bevisstgjøre deg din egen faktiske indre styrke og bevisst gjøre livsvalg for fremtiden.  Du vil ikke lenger at livet gjør noe med deg for du vil heller finne den indre kraften til selv å gjøre noe med ditt eget liv.

Innstilling og holdning!

Daglig utsettes vi for ytre og indre påvirkning. Dette påvirker våre tanker og holdninger hver eneste dag og vil bidra til å oppnå et ønsket eller ikke ønsket resultat. Hvem er ansvarlig for din hverdagsglede? Hvordan holde på den positive holdningen som gir positive resultater vil her være fokus.

”Tanker- Følelser– Handlinger – opplevleser”

Positivt fokus!

Oppmerksomhet er noe vi alle i større eller mindre grad ønsker oss. Dette gjelder alle og dersom det ikke er mulig å oppnå det på en positiv måte søker den enkelte denne oppmerksomheten i det negative! En tilbakemelding er noe man får tilbake med bakgrunn i det som er sendt ut!

”Energi går i sirkel – Det du sender ut kommer tilbake til deg!”

 

Selvbilde, Selvfølelse og Selvtillitt.

Er tre sider av oss mennesker som i enkelte situasjoner har en evne til å vise seg fra sine sterke og svake sider. Selvbilde er det bilde den enkelte har av seg selv. Selvfølelse er den enkeltes følelser, og selvtillit er det bilde vi fremstiller for resten av verden.

 

”Det som finnes på innsiden syntes på utsiden og har enorm påvirkningskraft på deg solv og omgivelsene”

Den indre Motivasjonen!

Motivasjon er viktig for å opprettholde et trivelig arbeidsmiljø og ”jeg vil, kan og tørr” holdninger blant bedriftens medarbeidere. Den enkelte sin tro på seg selv, den enkeltes tro på jobben de gjør og den enkeltes tro på sine medarbeidere er trekløveret som vi fokuserer på her.

”Motivasjon er kroppens drivstoff”

 

PåmeldingBilletter

Voksen: NOK 2.800,00 kr

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn