Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

GLAD-Fokus. Bygg din indre styrke

Fra lørdag 16. oktober 2021 10:00
til søndag 17. oktober 2021 16:00

Adresse: Tor Sørnes vei 19, 1532 Moss

GladFokus

Bygg din indre styrke!

Hvordan skaper du din indre livsglede ved å forstå at du er Modigere en du vet, Sterkere enn du tror, og Klokere enn du forstår? Det finnes en oppskrift som du kan benytte deg av bevisst.

Hver dag blir alle bedre og bedre på alt det man trener og fokuserer på. Den indre kraften påvikrer oss hver dag og lar oss oppleve hverdager vi setter enormt stor pris på og andre hverdager som vi ikke er like glad for å markedsføre like sterkt.

Dette Week-End kurset vil fokusere på bevissgjøringen i din egen vandring på veien til indre ro og selvtillit. Du er i stor grad et resultat av dine vaner, din frykt og dine overbevisinger. Alt skapt gjennom gener, oppvekst, familie, utdannelse,kultur og religion for å nevne noen områder. Det store fellesbegrepet her er vel "arv og miljø". Det aller meste ubevisst, mens du har vært opptatt av helt andre ting.

Noen av våre verdier, valg, livsmønster og "sannheter om livet" påvikrer oss og danner våre vaner som får oss til å reagere på bestemte måter, enten bevisst eller ubevisst. Det man er bevisst med seg selv, har man en mulighet til å gjøre noe med, men de som man er ubevisste gjør noe med deg uten at du har helt oversikt over hvorfor. 

Derfor går vi gjennom temaene, under slik at du kan bevisstgjøre deg din egen faktiske indre styrke og bevisst gjøre gode livsvalg for fremtiden.  Du vil ikke lenger at ditt liv gjør noe med deg, for du vil heller finne din indre kraft til selv å gjøre noe med ditt eget liv.

Innstilling og holdning!

Daglig utsettes vi for ytre og indre påvirkning. Dette påvirker våre tanker og holdninger hver eneste dag og vil bidra til å oppnå et ønsket eller ikke ønsket resultat. Hvem er ansvarlig for din hverdagsglede? Hvordan holde på den positive holdningen som gir positive resultater vil her være fokus.

”Tanker- Følelser– Handlinger – opplevleser”

Positivt fokus!

Oppmerksomhet er noe vi alle i større eller mindre grad ønsker oss. Dette gjelder alle og dersom det ikke er mulig å oppnå det på en positiv måte søker den enkelte denne oppmerksomheten i det negative! En tilbakemelding er noe man får tilbake med bakgrunn i det som er sendt ut!

”Energi går i sirkel – Det du sender ut kommer tilbake til deg!”

 

Selvbilde, Selvfølelse og Selvtillitt.

Er tre sider av oss mennesker som i enkelte situasjoner har en evne til å vise seg fra sine sterke og svake sider. Selvbilde er det bilde den enkelte har av seg selv. Selvfølelse er den enkeltes følelser, og selvtillit er det bilde vi fremstiller for resten av verden.

”Det som finnes på innsiden syntes på utsiden og har

enorm påvirkningskraft på deg selv og dine omgivelsene”

Den indre Motivasjonen!

Motivasjon er viktig for å opprettholde et trivelig arbeidsmiljø og ”jeg vil, kan og tørr” holdninger blant bedriftens medarbeidere. Den enkelte sin tro på seg selv, den enkeltes tro på jobben de gjør og den enkeltes tro på sine medarbeidere er trekløveret som vi fokuserer på her.

”Motivasjon er kroppens drivstoff”

Kinesiologi og Healing.

Noen ganger finner man ikke løsningene på sine utfordringer. Man klarer ikke å komme til bunn i problemet og dermed ender opp med samme reaksjon og livsopplevelse som forrige gang man var i lingende situasjon. Den dype årsaken til dette ligger ofte i fortiden, opplevelser og din ubevisste valg om egenverdi når du kommer i lignende situasjoner. Derfor vil man i etterkant av kurset få muligheten til to timer Kinesiologi energikorrigering for å finne tilbake til årsaken til mentale sperringer som man ikke finner løsningen på selv.

  

                                                      ”Det aller flese livsvalg skjer ubevisst bassert på troen på "lærte sannheter” som ikke alltid gir de livsopplevelsene man ønsker." 

PåmeldingBilletter

Voksen: NOK 3.900,00 kr (Ledige: 6)

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn