Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Gratis healing Moss

Lørdag 21. november 2020 10:00 - 16:00

Gratis healing Moss, 2020- 2021 (ca 30 minutter pr klient)

Gratis Healing hos Steinar Hanson 2020 -21. Denne healingen kan foregå på to måter og til faste oppsatte tider. 

  1. Fysisk oppmøte for Healingen hvor samtale og gjennomføring til avtalt tid. 
  2. Avstands healing / Fjernhealing kan også gjennomføres, etter at vi har hatt en samtale på telefonen først. (Mange velger dette alternativet når det oppleves tryggere eller anbefales av FHI Folkehelseinstituttet vedr. Covid-19)

Uansett om du velger fysisk oppmøte eller fjernhealing er det viktig at du registrerer deg med en påmelding i dette arangemnetet og setter deg inn i den informasjonen som du blir tilsendt i bekreftelsesmailen. Healingen tar ca 30 minutter. (Energiene jobber ulikt så tiden kan variere) Det vil bli tildelt tidspunkt for oppmøte etter hvert som påmeldingene mottas og du vil motta ytterligere en mail med tidspunkt. 

Det er KUN disse timene som er gratis. Alle andre datoer følger derfor vanlige takster hvor hver 5 betalende time er gratis

  • Dersom man ikke møter til gratistimen uten å ha varslet at man ikke kommer, samt fått dette bekreftet av oss innen klokken 12.00 virkedagen før, vil du bli fakturert med kr. 500.-  Alle som møter til rett tid får Healingen gratis.
  • Dette gebyret handler om avsatt tid og for at andre kan få muligheten til å benytte din time om du skulle bli forhindret.

Folkehelseinstituttet anbefalinger i forbindelse med Covid 19.

  • Dersom Folkehelse insitituttets anbefalinger fraråder fysisk oppmøte vil alle timer bli tilpasset dette og alternativet med fysisk oppmøte utgår og overføres til et tilbud om fjernhealing. Dette vurderes fortløpende.
  • Varsling om at man ikke ønsker å benytte tilbudet om fjernhealing når dette er flyttet fra fysisk oppmøte til fjernhealing gjelder fortsatt og må varlses etter samme frister for ikke å ungå tilsendt faktura for å ha uteblitt fra timen. 

Les er om Healingformene og våre personvernregler på shanson.no sin helse side.

Hjertelig velkommen til gratis tilbudet!

Steinar Hanson

PåmeldingBilletter

Gratis Healing: NOK 0,00 kr (Ledige: 6)

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn