Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

 • Basiskompetanse
 • Selvutvikling "Våge å være meg".
 • Kurs og foredrag.
 • Livs-og karriereveiledning.

  

KAPTEIN i ditt eget liv helg 2 av 2

Fra lørdag 23. april 2022 10:00
til søndag 24. april 2022 17:00

Adresse: Tor Sørnes vei 19, 1523 Moss

KAPTEIN i ditt eget liv helg 2

Vi skal gjennom 4 dager fordelt på to helger jobbe med tema og teknikker med målet å bidra til at du får et bedre liv, ved å sette søkelys og fokus på vekst og utvikling av din indre styrke. Hvilke områder i livet mennesker har behov varierer, selv om dine gode løsninger vokser frem fra samme “verktøykasse” med kunnskap. 

   

Vi påvirkes utenfra og inn like mye som vi påvirkes innenfra og ut. Du må være bevisst innhold og forskjeller. Den kraften som skaper den tryggheten, styrken og fundamentet du trenger for å stå imot ytre motgang som til enhver tid møter deg i hverdagen. 

 

Fordomsfulle og uriktige ytringer og oppfatninger om deg og dine veivalg i livet, venner, familie, kollegaer er ofte fokus når «verdier» skal deles ut.  Ditt livsinnhold skal bestå av dine ønskede drømmer og ikke andre sine «begrensende råd og gode meninger». Din livsrikdom skal skapes av deg og vokse i deg og gjennom dine handlinger vokse frem fra innsiden av deg ut ut til verden. 

 

Større indre styrke skaper evnen til å produsere og skape livskvalitet og livsopplevelser, men også å kunne stå imot ytre motgang, som ofte fører til fordomsfulle og uriktige ytringer, oppfatninger om deg, dine verdier, valg, venner, familie, kollegaer osv.  

 

Begge helger har undervisning fra kl.10.00 - 16.00 begge dager. (Totalt 24 timer) 

Det serveres Kaffe og Te samt en lett lunsj under kurset. 

 

 

Den første helgen. 

 

 • Ditt fokus er din ledestjerne uansett. 

 

Dine tanker, følelser og handlinger avgjør hva som blir dine livsopplevelser. Vi skal i denne bolken ta for oss det faktum er at det som hjelper er å fokuser på det man øsker skal skje i livet og ikke det man er redd for eller ikke lenger ønsker i sitt liv. Ofte er det motsatte den vanligste valgte. «Det kommer jeg sikkert ikke til å klare» 

 

Vi skal her gå gjennom kvaliteter rundt tanken, følelsen, valgene, planene, korrigeringene og handlingene som sammen skaper de riktige livsopplevelser i ditt liv. Det har et gjort i all tid enten du har likt dem eller ikke, men siden du nå skal være «Kaptein i ditt eget liv» og skape livsopplevelser du ønsker ditt liv skal vi sammen korrigere dette. 

 

 

 • Kraften i å våge å være deg selv. 

 

Det er en kjent øvelse å forlate sine egne meninger, tro og drømmer i livet, når motgang kommer og heller la seg påvirke av den andre sin mening. 

 

Det krever styrke å stå i sine egne meninger, ta sine valg og stå i sine beslutninger. Denne kraften hentes frem i deg, slik at du kan kjenne at du står trygt i dine beslutninger og valg for eget liv. Ditt livs drømmer er ditt ansvar og andre som ser deg utenfra kan ikke vite «ditt eget beste» på vegne av deg.  

 

Mangel på denne styrken gir seg ofte i utrykk gjennom behov for "peke på" med forsvars argumentasjoner, bebreidelser og ønske om å plassere skyld.  

 

 

 • Meningers mot er en styrke du bygger opp gjennom øvelse og fokus. 

 

Dine meninger om din utviklingsvei og retning er ditt valg. Du må våge å stå i dine utviklingstrinn, slik at du kan oppleve resultatet når jobben er gjort og målet er nådd! Livsopplevelsen av dine drømmer i den andre enden av prosessen er livsgleden og opplevelsen av et godt liv som du hele tiden ønsker deg. 

 

 

Den andre helgen. 

 

 • Selvtillit er summen av ditt selvbilde og dine selvfølelser. 

 

Din motivasjon, målbevissthet og et oppriktig ønske om å gjennomføre fokuskorrigeringer er viktig, slik at du kan skape og styrke den kraften du trenger i din utvikling. En vesentlig del av denne kraften styres av ditt selvbilde, din selvfølelse og din selvtillit! Frykt, vaner og feilaktige livsoverbevisninger er ofte årsaken til at du ikke finner din indre styrke, så dette må også ses på og bemerkes gjennom kurset.  

 

 

 

 • Er du født sånn eller har du blitt sånn tro? 

 

Vi er alle født inn i livet med en blanding av våre foreldre sitt DNA. Det har gitt oss genetiske potensielle livsmuligheter, men ikke den fulle sannheten om dine muligheter og begrensinger i livet. Det er forbundet med oppvekst og miljø, så vi ser på forskjellene, slik at du kan lære noe om forskjellene og slutte å bære tidligere generasjoners livsopplevelser tyngende på dine egne skuldre 

 

 

 • Hva har du gjort med livet ditt og hva har livet ditt gjort med deg? 

 

Det er to ting som er fakta her i livet. Du blir født og du kommer til å dø. Det er to sannheter man ikke kommer utenom. Barndommen, ungdommen, voksen livet, alderdommen er den tiden som befinner seg mellom disse to ytterpunktene. Det er det som kalles livet.  

 

Livet selv styres ikke av ditt DNA, men styres av dine handlinger, etikk, moral, dine valg og beslutninger som alle på sin måte har gitt deg din retning gjennom livet.   

 

Temaet belyser dette, slik at du kan se at de aller fleste tilfeller er det ikke sannheten du lever, -men de «sannheter som du tror på» som preger deg og gir deg alle de varierende utfall igjennom ditt liv 

 

Dine foreldre har kopiert sitt DNA og halvparten av deres materiale har blitt hele deg, på lik linje med at de har blitt seg ved å dele DNA med sine foreldre, - dine besteforeldre 

 

Du er en ny og helt unik utgave av dine foreldre som riktignok preges av hvordan de har levd sine liv og gjennom det påvirket deg og din oppvekst. 

 

 

 • Dine livsvalg og ditt ståsted i dag. 

 

I dag er du i stor gard et resultat av ditt levde liv. Mesteparten av dette har du nok levd på en ubevisst måte og fylt dagene med dine vaner, rutiner og daglige sysler. Antageligvis har de aller fleste av dine vaner og rutiner ikke vært planlagt i stor grad og heller sneket seg innpå deg. En rekke av dem har du i tillegg arvet av dine forfedre.   

 

Derfor vil vi i denne bolken se på hva som er dine styrker og hva du kunne tenke deg og korrigere for fremtiden, men som du ikke med letthet selv finner tilbake til. Vi ser på «Dine livsvalg og ditt ståsted i dag», med fokusårsaker, sammenhenger, beslutninger og korrigeringer om din nye fremtid. 

 

Se våre salgsbetingelser her: Salgs og bestillingsvilkår. 

 

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn