Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

01 Påmelding Malekurs Jan Ove Tuv. Moss Portrett-Stilleben

Fra lørdag 2. mars 2019 10:00
til søndag 3. mars 2019 14:00

Adresse: Skogbrynet 40, 1513 Moss

Det blir nytt kurs i Orkerødlunden på Jeløya! Moss 01.-03. mars 2019  Malekurs Jan Ove Tuv. Moss Portrett-Stilleben. 

(Dersom dette kurset er fulltegent tegner du deg for Jan ove Tuv venteliste arrangement og du blir kontaktet om ledig plass oppstår)

Jan-Ove tilpasser undervisningen til elevenes forskjellige kunnskapsnivåer. Den viktigste forkunnskapen du trenger er ønsker om å lære! Når han snakker om vidregående elever lenger ned i denne informasjonen har han i første omgang de som var på kurset i 28.-29. oktober 2018 i tankene. Andre tar dette med Jan-Ove ved oppstart av kurset men vil også få sin tilpassning. (Skriv gjerne i kommentarfeltet ved påmelding dine øsnker for kurset så blir det hensyntatt)

Jan-Ove Tuv var Nerdrumassistent 1996-2002 og holder malekurs over hele landet. På dette kurset underviser han i portrett etter svært god reproduksjon. Han underviser i grunnleggende måter å se naturen på, og som kan hjelpe i alle typer motiver og teknikker.

MOTIVER FOR NYBEGYNNERE/MINDRE ØVEDE:

1) Stilleben . Jan-Ove setter opp to-tre stillebener. Undervisningen har dette som utgangspunkt.

2) Portrett.  Her har elevene følgende alternativer. 1. Å male etter god reproduksjon 2 Å male etter skulptur (byste). Fordelene med dette er bl.a. at modellen står helt stille! og alle ser modellen like godt.

Du lærer bl.a. om optimal belysning og hvordan Nerdrum varierer teknikker for å skape hud, munn, øyne osv. Det grunnleggende tas på en rolig måte uten stress. Deltaker holder utstyr selv.   

FOR MER VIDEREGÅENDE:

Elever som har det grunnleggende på plass har noen flere alternativer, i tillegg til motivene nevnt ovenfor:

Vått-i-vått-teknikken

Dette er en teknikk hvor man begynner å male uten å tegne opp på forhånd.  Eleven starter med å påføre et tynt, oljerikt malingslag – noe som gjør resultatet  svært malerisk.

Selvportrett etter speil

Kan selvfølgelig kombineres med vått-i-vått-teknikken. Ta med speil!

UNDERVISNINGSTIDER:

Lørdag 10:00 - 15:00
Søndag 10:00 - 14:00

Adresse: Justus, Skogbrynet 40, 1513 Moss.  (Justus ligger i Orkerødlunden på Jeløya).

PRIS: 2.500,- pr. elev. (Det tas forbehold om minst 8 deltakere.)

Materialliste … med anbefaling av utstyr, farger osv. sendes ut ved påmelding, hvor han anbefaler utstyr og farger vil bli sendt ut. Kurset baseres på olje, men man kan bruke akryl hvis man ønsker. Han underviser inntil 10 deltakere.  Deltakere får 15% hos hans samarbeidspartner kunstrekvivita.no. 

Kurset baseres på olje, men man kan bruke akryl hvis man ønsker. Han underviser inntil 12 deltakere. Det tas forbehold om minst 8 deltakere.

Påmeldingen er bindende og mottatt faktura må normalt betales senset 14 dager før første kursdag og senest til det forfall som er påført faktura.

Ved avbestilling nærmere kursstart en 14 dager må hele avgiften betales. Dersom man avbestiller kurset nærmere enn 30 dager men dog før 14 dagers fristen er nådd betales 50% av kuravgiften.

Unlater man å møte må man fortsatt betale kursavgiften og betalt avgift refunderes ikke.

Dersom sykdom eller andre forhold gjør at man er forhindret i å møte er det viktig at man tar kontakt med oss slik at vi kan finne en løsning.  

Dersom SHANSON - Art of living AS avbestiller eller flytter kurset vil kursavgiften refunderes dersom det ikke er mulig for kunden å møte til det tidspunktet som kurset er flyttet til.

PåmeldingBilletter

Voksen: NOK 2.500,00 kr (Ledige: 4)

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn