Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Har du en maler i magen?

Fra lørdag 16. februar 2019 10:00
til søndag 17. februar 2019 17:00

Adresse: Skogbrynet 40, 1517 Moss

Har jeg en maler i magen? 

Dette kurset er et nybegynnerkurs og vil ta for seg de helt grunnleggende teknikker.Det er ikke noe krav til førkunnskap eller utdannelse. Man trenger kun å ha lyst til å se om dette kan være noe som er gøy å holde på med.

Mange sier at de ikke kan male, ikke har evnene, ikke er flink til å tegne, osv osv. Dette kurset handler ikke om å være flink, for ønske om å bli flink til å male er et resultat av at man syntes maling er gøy og noe man har glede av og lyst til å utvikle. Det kommer senere men ikke nå, - nå skal man bare ha det gøy.

Vi starter med å finne ut om dette er noe som du syntes er gøy. Til å begynne med så handler dette om å ha det gøy å leke med farger og uttrykk. 

Vi ser på.

Farger, grunning og forbredelser, teknikker som lys og skygge, oppsett av et motiv, et par forskjellige måter å utrykke seg på for å nevne noe.

Aller mest skal vi male selv og oppdage at man liker dette og faktisk også er litt flink til det. Det handler først og fremst om å ha det gøy, ikke å være flink. Det kommer på et senere tidspunkt når du oppdager at dette er gøy og noe du vil lære mer om. Syntes du ikke dette er gøy så har du ikke noe ønske om å bli flink på dette hellser siden dette ikke er noe du kommer til å holde på med. 

Hjertelig velkommen på kurs.

Påmeldingen er bindende og mottatt faktura må normalt betales senset 14 dager før første kursdag og senest til det forfall som er påført faktura.

Ved avbestilling nærmere kursstart en 14 dager må hele avgiften betales. Dersom man avbestiller kurset nærmere enn 30 dager men dog før 14 dagers fristen er nådd betales 50% av kuravgiften.

Unlater man å møte må man fortsatt betale kursavgiften og betalt avgift refunderes ikke.

Dersom sykdom eller andre forhold gjør at man er forhindret i å møte er det viktig at man tar kontakt med oss slik at vi kan finne en løsning.  

Dersom SHANSON - Art of living AS avbestiller eller flytter kurset vil kursavgiften refunderes dersom det ikke er mulig for kunden å møte til det tidspunktet som kurset er flyttet til.

PåmeldingBilletter

Voksen: NOK 1.500,00 kr (Ledige: 11)

Ufør, Trygd, Arbeidsledig: NOK 1.200,00 kr (Ledige: 3)

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn