Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

 • Basiskompetanse
 • Selvutvikling "Våge å være meg".
 • Kurs og foredrag.
 • Livs-og karriereveiledning.

  

SELVUTVIKLING - Er å tro på seg selv!

Fra lørdag 25. mars 2023 09:30
til søndag 26. mars 2023 16:00

Adresse: Skogbrynet 40, 1513 Moss

Finn din indre kraft og styrk ditt selvbilde,din selvfølelse og din selvtillit.

Nordmenn har i stor grad blitt en nasjon som fokuserer på å prestere til en hver tid og på alle arenaer. Ikke alle klarer dette prseeset og opplever derfor at de faller mellom to stoler og føler seg plassert på utsiden.

Ofte er dette av flere grunner men ønsker å nevne to punkt her og nå.

 1. Vi har mistet egenskap å opprettholde "meningers mot". 
 2. Vi er et forlk som i større grad avstår fra å markedsføre våre egne meninger i frykt for repremande av dem som ikke deler ens syn. 

Disse to punktene er en stadig voksende problematikk i vårt samfunn og kommer til å spise opp vårt samfunn sin intergritet som en svults vokser i samfunnet. Desverre er dette et resultat av styringsprosesser som vi ikke kan påvirke uten først å styrke de indre kvaliteter som vi har, men som vi muligens ikke har pleiet like godt som vi kunne.  

Dette kurset handler ikke om hverken å gi et skakkskjørt samfunn, med endringsvegring og fordomsfullhet næring, eller å oppdra dem til å oppføre seg på en god måte. Til det er livet for kort.

Dette kurset handler om å se på mennesker sin frykt, vaner og overbevisninger. For hver og en av oss er det dette som skaper vår hverdag enten den består av det vi liker eller ikke liker.

Alle mennesker har sterke og positive egenskaper og sider, enten det er deg selv, dine venner, din familie, dine kollegaer eller den som sitter rett over deg på bussen til byen. Alle består vi av egenskaper og sider vi alle setter pris på og fremelsker, men også en og annen side som man ikke fult er like opptatt av. De er ofte betenget som negative, men er og ofte i realiteten sider som mna har fokusert på på en feil måte og er kun noe man må må jobbe litt med. 

Det finnes viktige og bra metoder for å finne både det negative det positive i dine omgivelser, men dette kurst handler ikke om å endre på alle de rundt deg. Det dette handler om å endre på dine egne holdinger, din egen motivasjon, ditt eget syn på deg selv og gjennom det styrke dine indre styrker og kvaliteter.

På den måten kan du gjenvinne kraften til å tørre å ha egne meninger, gjennvinne retten til å tenke fritt uten å måtte føle at du må stå til rette for dine meninger og forklaer den for andre rundt deg. Først da gjenvinner du den friheten det er å være et fritt tenkenede og handlende menneske som sitter bak reattet i sin egen bil og er selv den som styrer inn i egen femtid. 

 • Tro på den du er. Din egen styrke påvirker ikke bare deg og din indre kraft, men også troen på din familie, dine venner og dine medmennesker.
 • Hvordan finne styrken i deg selv?. Utvikling er en reise innover. Det er ikke alle problemer du møter på din vei som er dine problemer, - selv om vi ofte velger enten bevisst eller ubevisst å bære byrden for de fleste av dem.
 • Livsopplevelser er et resultat av at: Du fylles med tanker, som styrkes av følesler som du enten setter stor pris på, - eller ikke. Du tar en besluttning, gjør en handling og får et resultat ut av det hele. Enten et resultat du liker, eller et du ikke liker.
 • Vi er flinke til å ta på oss andre sine problemer og bære byrden for dem. Enten det er ditt problem du bæreere med deg eller ikke så bærer du i alle fall opplevelsen av det.
 • Årsaken til våre plager ligger ofte i vår fortid, pakket inn i tidligere opplevelser og hendelser fra oppvekst, miljø og andre omliggende faktorer. Det er viktig å finne årsaken til problemet og derfor inngår 2 timer med testing på og avbalansering av enkeltårsaker som kan bidra til blokkeringer.

Alle mennesker har enorm styrke og kraft, men fokus er ofte feil og dermed går man glipp av opplevelsen.

 • Hvordan lete etter det gode i hverdagen, jobben, vennene og familien
  Det kommer alltid til å være ting man ikke liker og ting man liker, men fokus vil avgjøre hvordan summen av din opplevelse vil være.
 • Hvordan se motgang positivt og omprogrammere svakheter til styrker.
  Alle møter motgang en eller annen gang. Det er en viktig del av utviklingen vår som menneske.
 • Hvordan verdsette den jobben du gjør på med deg selv og din egen utvikling.
  Voksenverdenen er ikke like flink til å gi tilbakemeldinger på de ting man utfører i det daglige.

Påmeldingen er bindende og mottatt faktura må normalt betales senset 14 dager før første kursdag og senest til det forfall som er påført faktura.

Ved avbestilling nærmere kursstart en 14 dager må hele avgiften betales. Dersom man avbestiller kurset nærmere enn 30 dager men dog før 14 dagers fristen er nådd betales 50% av kuravgiften.

Unlater man å møte må man fortsatt betale kursavgiften og betalt avgift refunderes ikke.

Dersom sykdom eller andre forhold gjør at man er forhindret i å møte er det viktig at man tar kontakt med oss slik at vi kan finne en løsning.  

Dersom SHANSON - Art of living AS avbestiller eller flytter kurset vil kursavgiften refunderes dersom det ikke er mulig for kunden å møte til det tidspunktet som kurset er flyttet til.

PåmeldingBilletter

Voksen: NOK 3.200,00 kr (Ledige: 11)

Ufør - Trygdet - Arbeidsledig: NOK 2.600,00 kr (Ledige: 4)

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn