Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

 • Basiskompetanse
 • Selvutvikling "Våge å være meg".
 • Kurs og foredrag.
 • Livs-og karriereveiledning.

  

Livsglede og arbeidsglede

Fra søndag 3. april 2022 10:00
til tirsdag 5. april 2022 17:00

Adresse: Skogbrynet 40, 1513 Moss

Livsglede og arbeidsglede

Ditt liv består av en rekke døgn. Hvert døgn består av 3 deler av 8 timer. Alle er like viktig enten det er jobb, fritid eller søvn.

Finn den indre kraften i deg selv og styrk ditt selvbilde, din selvfølelse og din selvtillit.

Vårt samfunn har i stor grad blitt en nasjon som fokuserer på å prestere til en hver tid og på alle arenaer. Ikke alle klarer dette prseeset og opplever derfor at de faller mellom to stoler og føler seg plassert på utsiden. I stadig større gard oppleves utenforskap.

Ofte er dette av flere grunner men ønsker å nevne to punkt her og nå.

 1. Vi har mistet egenskapen å opprettholde "meningers mot". 
 2. Vi er et folk som i større grad avstår fra å markedsføre våre egne meninger i frykt for repremande av dem som ikke deler vårt syn. 
 3. Vi regulereres og styres i stor grad av myndighetene og statlige etater som i varierende grad forvalter sine verv og oppgaver i tråd med intensjonen. Feilutredninger og manglende evne til å vurdere situasjonen nøytralt og objektivt har for mange skapt problemer.   

Disse tre punktene er desverre en stadig voksende problematikk i vårt samfunn og kommer til å spise opp vårt samfunn sin intergritet, - som en svults vokser isamfunnet. Desverre er dette et resultat av styringsprosesser som vi ikke kan påvirke uten først å styrke de indre kvaliteter som vi har, men som vi muligens ikke har pleiet like godt som vi kunne. 

Dette kurset handler ikke om hverken å gi et skakkskjørt samfunn, med endringsvegring og fordomsfullhet næring, eller å oppdra dem til å oppføre seg på en god måte. Til det er livet for kort.

Dette kurset handler om å se på mennesker sin frykt, vaner og overbevisninger. For hver og en av oss er det dette som skaper vår hverdag enten den består av det vi liker eller ikke liker.

Alle mennesker har sterke og positive egenskaper og sider, enten det er deg selv, dine venner, din familie, dine kollegaer eller den som sitter rett over deg på bussen til byen. Alle består vi av egenskaper og sider vi alle setter pris på og fremelsker, men også en og annen side som man ikke fult er like opptatt av.

De er ofte betenget som negative, men er og ofte i realiteten sider som man har htt feil fokus på og er kun noe man må må jobbe litt med og korrigere. 

Det finnes viktige og bra metoder for å finne både det negative det positive i dine omgivelser, men dette kurst handler ikke om å endre på alle de rundt deg. Det dette handler om å endre på dine egne holdinger, din egen motivasjon, ditt eget syn på deg selv og gjennom det styrke dine indre styrker og kvaliteter.

På den måten kan du gjenvinne kraften til å tørre å ha egne meninger, gjennvinne retten til å tenke fritt uten å måtte føle at du må stå til rette for dine meninger og forklaer den for andre rundt deg. Først da gjenvinner du den friheten det er å være et fritt tenkenede og handlende menneske som sitter bak reattet i sin egen bil og er selv den som styrer inn i egen femtid. 

  Påmeldingen er bindende og mottatt faktura må normalt betales senset 14 dager før første kursdag og senest til det forfall som er påført faktura.

  Ved avbestilling nærmere kursstart en 14 dager må hele avgiften betales. Dersom man avbestiller kurset nærmere enn 30 dager men dog før 14 dagers fristen er nådd betales 50% av kuravgiften.

  Unlater man å møte må man fortsatt betale kursavgiften og betalt avgift refunderes ikke.

  Dersom sykdom eller andre forhold gjør at man er forhindret i å møte er det viktig at man tar kontakt med oss slik at vi kan finne en løsning.  

  Dersom SHANSON - Art of living AS avbestiller eller flytter kurset vil kursavgiften refunderes dersom det ikke er mulig for kunden å møte til det tidspunktet som kurset er flyttet til.

  Påmelding  Billetter

  Deltaker: NOK 3.200,00 kr (Ledige: 5)

  Ufør - Trygdet - Arbeidsledig: NOK 2.400,00 kr (Ledige: 5)

  Share on FacebookShare on Twitter

  Personvernerklæring

  Logg inn