Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Bli med på GRATIS-KURSET 

"Finn din indre kraft og tørre å være deg selv"

Det er et viktig utgangspunkt når du søker å finne frem til kraften som allerede finnes latent i deg. Styrken som får deg til å tørre å være deg selv og fritt eksponere dine egne meninger finnes i deg allerede, men siden den ofte er utrent og passiv oppleves dette ofte som noe fremmed og ukjent i forhold til dine opplevelser i dag. 
Ø
Du ønsker jo å fritt eksponere dine egne meninger uten å føle at du søke støtte hos venner og kollegaer for å føle deg trygg?.
O
Daglig påvirkes du av dine omgivelser på samme måte som at  DU påvirker dine omgivelser hver eneste dag. Det skjer enten bevisst eller ubevisst. Det skjer noe på innsiden av deg som påvirker Ditt selvbilde, Din selvfølelse og Din selvtillit hele tiden. 
OK
Hver dag påvirkes du av følelser som får deg til å gjøre noe med ditt liv, og andre ganger lar du deg påvirke av andre og opplever at livet gjør noe med deg, noen ganger er opplevelsen bra, men ofte er det ikke de opplevelser du ønsker deg i livet!
N
i

Legg inn ditt fornavn og din e-post for å komme i gang, så mottar du første leksjon på mail straks.  Husk å krysse av i ruten under for å sikre at du mottar hele gratiskurset.

Æ

Shanson Academy. Meld deg på Gratiskurset HER

Les personvernerklæringen her!

Oppdateringer på denne siden vil bli gjort fortløpende.

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn