Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Kurstilbud

Strålende arbeidsglede

Lett og engasjerende forelesningsform: Det er aller best å lære med et smil om munnen, fanget av gjenkjennelige eksempler fra egen arbeidsdag. Fremmedord og tunge faguttrykk er godt plassert på gangen, vi ønsker det enkle hverdagslige språk velkommen.

1. Positiv fokus
Positivt fokus er grunnpilaren for all vekst, men det må være en indre positiv kraft og ikke bare en ”positivitet” som er lagt som et lokk over negativitet.

2. Indre berikelse
Jeg ser ikke hva du tenker, men jeg kan se hvordan du gir utrykk for dine tanker og følelser. Ofte er det veien om ditt eget indre som er nøkkelen til å forstå omgivelsene rundt.

3. Tiltrekningens kraft
Det vi tiltrekker oss, er resultatet av våre tanker, følelser og handlinger. Derfor er det viktig at vi fokuserer på det vi ønsker å oppnå og ikke det motsatte.

4. Mestre å motta
Mange trenger å øve seg på å motta anerkjennelse og positive tilbakemeldinger. Dette er viktig for å ”fylle lagrene” og for å kunne gi det samme til sine omgivelser.

5. Årsak og virkning
Loven om årsak og virkning forteller at det du gjør, og hvordan du gjør det, skaper resultatet. Din innstilling til oppgaven innledningsvis påvirker mer enn noe annet resultatet.

6. Anerkjennelse
Alle har behov for anerkjennelse og derfor vil vi ta for oss noen positive og negative former for oppmerksomhet, samt se på hvilke ringvirkninger det gir.

7. Din verdi i andres øyne
Verdien avhenger av behovet for det du tilbyr, din evne til å utføre det, samt hvor vanskelig du er å erstatte. Med andre ord: Verdien måles mot forventningene som er satt til deg. Du er selv ansvarlig for at du er verdifull i andres øyner.

8. Tilgivelse
Å kunne tilgi er en viktig egenskap. Det er avgjørende for å komme videre etter en konflikt, men det aller viktigste er å kunne tilgir er seg selv.

9. Trofasthet
Den enkelte medarbeider sin trofasthet mot de mål, normer og regler som er satt for fremdriften, samt bevisshet om egen verdi. 11. Gi deg selv lov til å lykkes Mange undervurderer seg selv og sin egen verdi og tillater ikke seg selv å lykkes. Ved å lykkes settes en rekke positive prosesser i gang.

10. Gi deg selv lov til å lykkes
Mange undervurderer seg selv og sin egen verdi og tillater ikke seg selv å lykkes.

Ved å lykkes settes en rekke positive prosesser i gang.

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn