Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Kurstilbud

Selvutvikling er å tro på seg selv

Finn kraften i selvtillit

Alle mennesker har enorm styrke og kraft, men fokus er ofte feil og dermed går man glipp av opplevelsen.

Selvbilde
Vi danner alle mentale bilder av oss selv. Noen av dem hjelper oss og andre hindrer oss. Vi tar for oss forskjellene og hvordan vi kan snu det hele rundt.

Selvfølelse
Følelser er fakta - for de som opplever dem, men ikke alle er RIKTIGE og SANNE. Så her blir det klargjort hva som er hva, samt hvordan man kan komme seg ut av den situasjonen man befinner seg i.

Selvtillit
Selvtillit er på mange måter summen av vårt selvbilde og selvfølelse. Den skaper det inntrykket vi har BEHOV for å vise omverden.

Hvordan finne styrken i dine medmennesker
Alle mennesker har sterke og positive sider enten det er venner, familie, kollegaer eller en som sitter rett over deg på bussen til byen.

Det finnes viktige og bra metoder for å finne det positive i dine omgivelser. Vi snakker her en del om hva man kan gjøre og hvordan dette påvirker oss selv og våre omgivelser.

Kunnskap er teori

Årsaken til våre plager ligger ofte i vår fortid, pakket inn i tidligere opplevelser og hendelser fra oppvekst, miljø og andre omliggende faktorer. Det er viktig å finne årsaken til problemet og derfor inngår 2 timer med testing på og avbalansering av enkeltårsaker.

Tidligere opplevelser styrer dagen i dag på en ikke-ønsket måte og man trenger en forandring. Denne kursendringen har ofte rot i vår frykt, våre vaner og våre overbevisninger.

Derfor tilbyr vi på mange av våre kurs muligheten for å kunne komme innom for å få energiavbalansering med kinesiologiske og andre teknikker. Her søker vi i samarbeid med deg å finne roten til hva som fikk vokse til en plage.

Tro at du det du gjør er verdifullt!

Hvordan lete etter det gode i jobben, vennene og familien
Det kommer alltid til å være ting man ikke liker og ting man liker, men fokus vil avgjøre hvordan summen av din opplevelse vil være.

Hvordan se motgang positivt
Alle møter motgang en eller annen gang. Det er en viktig del av utviklingen vår som menneske.

Problemene kommer enten du vil det eller ikke. Det er ikke det som er tema. Det som er viktig, er hvordan du takler dem når de kommer.

De problemene som du i dag ikke ser som problemer, er de du har taklet og som har hjulpet deg i din utvikling.

Dersom du ikke har hatt et problem, har du har fått deg et stort problem!

Hvordan verdsette den jobben du gjør
Voksenverdenen er ikke like flink til å gi tilbakemeldinger på de ting man utfører i det daglige.

Her vil vi ta for oss primært to ting.

1. Hvordan selv verdsette det man gjør.
2. Hvordan få "blinde mennesker" til å se deg!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn