Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Usystematisk "Logo rock" :-)

     

   

                                                       

  

Liste over kommuner, foreninger og lag, Interesseorganisajoner, skoler, barnehager, sykehus og bedrifter som har deltatt på kurs i regi av SHANSON - Art of living AS (Tidligere EDUCO Ressursutvikling) Listen over tidligere kunder er oppført slik det navnet de fremstod på det tidspunktet hvor kurset ble gjennomført.

Listen tar ikke hensyn til kommunesammenslåinger etter kurset er gjennomført. Dersom du er en tidligere kunde og ikke finner deg på listen er det enten fordi du ikke øsnker å stå på den, eller har falt ut av listen. ta kontakt med Steinar Hanson på steinar.hanson@shanson.no så løser vi dette sammen.

Over etthundre kommuner & bydeler fra hele landet. Fagforeninger, interesseorgansiasjoner, bedrifter, studieforbund, Oppvekst og omsorg, offentlige og private aktører har deltatt på kurs, foredrag og seminar. Logoene over er kun en del av det opprinnelige antallet bedrifter som har benyttet seg av våre tjenester.

En utfyllende liste kan oversendes ved henvendesel på mail til Steinar Hanson steinar.hanson@shanson.no

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn