Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Samspill & Arbeidsglede.

Innstilling og holdning!

Daglig utsettes vi for ytre og indre påvirkning. Dette påvirker våre tanker og holdninger hver eneste dag og vil bidra til å oppnå et ønsket eller ikke ønsket resultat. Hvem er ansvarlig for din arbeidsglede? Hvordan holde på den positive holdningen som gir positive resultater vil her være fokus. Tanker – Handlinger – Resultat”

Positivt fokus!

Oppmerksomhet er noe vi alle i større eller mindre grad ønsker oss. Dette gjelder alle og dersom det ikke er mulig å oppnå det på en positiv måte søker den enkelte denne oppmerksomheten i det negative! En tilbakemelding er noe man får tilbake med bakgrunn i det som er sendt ut! ”Energi går i sirkel – Det du sender ut kommer tilbake til deg!”

Selvbilde, selvfølelse og selvtillit.

Er tre sider av oss mennesker som i enkelte situasjoner har en evne til å vise seg fra sine sterke og svake sider. Selvbilde er det bilde den enkelte har av seg selv. Selvfølelse er den enkeltes følelser, og selvtillit er det bilde vi fremstiller for resten av verden.”Det som finnes på innsiden syntes på utsiden og har enorm påvirkningskraft på omgivelsene”

Gruppearbeidet!

Det vil bli gjennomført 1 – 2 gruppearbeider under kurset. Her vil deltakeren bli tildelt plass i mindre grupper hvor et utvalgt tema diskuteres. Situasjonen i dag, Ønsket endring og forventet fremtidig situasjon.”Sammen er vi dynamitt”

Motivasjonen!

Motivasjon er viktig for å opprettholde et trivelig arbeidsmiljø og ”jeg vil, kan og tørr” holdninger blant bedriftens medarbeidere. Den enkelte sin tro på seg selv, den enkeltes tro på jobben de gjør og den enkeltes tro på sine medarbeidere er trekløveret som vi fokuserer på her.”Motivasjon er kroppens drivstoff”

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn