Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

NB! Denne oversikten er ikke komplett. Det jobbes med ny side i bakgrunn.

Hovedoversikt.

Vår intensjon og vårt ønske er å løfte enkeltmenneskets kompetansenivå i den retningen som personen selv ønsker. Det kan være i en jobbsituasjon, en privatperson med ønske om å utvikle seg personlig eller i på fritiden i form av å dyrke en hobby. Andre igjen kan ha behov for veiledning og samtaler rundt situasjonene i dag og råd på veien videre.

De aller fleste av våre kurs og seminarer skreddersys den enkelte kunde. For bedrifter og organisasjoner gjennomgår man som regel temaene fra oppdrag til oppdrag. Derfor vil da allerfleste av disse  heller ikke stå oppført som våre kurs og arrangemnert. De skapes i samarbeid med den enkelte oppdragsgivers øsnsker og behov. 

Kurs og seminarer gjennomføres og tilpasses den enkelte kunde hva angår antall, varighet og temavalg i hvert eneste tilfelle. Derfor har man gjennomført intime kurs med 4-5 personer i en familiebarnhage til store foredrag for flere hundre deltakere i store anlegg. 

Eksempel på temasammensetninger kan være som i kursene under, men alt er helt opp til den enkelte kunde sine behov:

Denne siden kan være upressis da den er under oppdatering.

Ta kontakt med oss på livsglede@shanson.no eller telefon 980 02 484 for å gjøre avtaler om varighet, pris og innhold. Skreddersøm er som regel det vanligste alternativet. 

Tidligere kunder, kursevalueringer og mediaomtale. (Listen er under oppdatering) 

 

Linker og kursinformasjon som kommer

Basisferdigheter i arbeidalivet.

_________________

Privatkurs.

Personlig utvikling                                         

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn