Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Glà-Fokus

Kurset brukes ofte som foredrag og minikurs for bedrifter, foreninger og lag som ønsker å "sprite opp" og skape bevissthet rundt samlende og utviklende tema med målet å øke kraften i en samlet personalgruppe.  

P

Holdninger og opplevelser
Daglig utsettes vi for ytre og indre påvirkning. Det påvirker våre tanker og holdninger og bidrar til at vi enten oppnår et ønsket resultat eller at vi ikke gjør det. Hvem er ansvarlig for din hverdagsglede? Hvordan holde på den positive holdningen som gir positive resultater?

P

Positivt fokus
Oppmerksomhet er noe vi alle i større eller mindre grad ønsker oss. Dersom det ikke er mulig å oppnå oppmerksomhet på en positiv og konstruktiv måte, søker den enkelte oppmerksomhet ved hjelp av noe negativt og nedbrytende. Ofte skjer dette ubevisst.

”Energi går i sirkel – det du sender ut, kommer tilbake til deg!”

P

Selvbilde, selvfølelse og selvtillit

”Det som finnes på innsiden, vises på utsiden og har en enorm påvirkningskraft på omgivelsene."

P

Motivasjon
Motivasjon er viktig for å opprettholde et trivelig arbeidsmiljø og ”jeg vil, jeg kan, jeg tør”- holdninger blant bedriftens medarbeidere. Den enkeltes tro på seg selv, den enkeltes tro på jobben de gjør og den enkeltes tro på sine kollegaer er trekløveret som vi fokuserer på her.

”Motivasjon er kroppens drivstoff”

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn