Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Kurstilbud

Glade voksne i oppvekst og omsorg

Arrangeres på arbeidsplassen eller annet valgt sted for ansatte i oppvekst og omsorg. Nøkkelord for kurset vil være tankenes påvikring på indre og ytre prosesser i forhold til teamet, tema, dialogen, og livsopplevelsen den enkelte opplever i hverdagen.

Kurset fokuserer på viktigheten av en medarbeiders hverdag og gjennomføres personalgrupper over hele landet og skandinavia.

Med tilpasninger har dette kurset bare innen "oppvekstsektoren" i Norge blitt gjennomført for over 1.300 tjenestesteder - fordelt på omlag 60.000 medarbeidere. Over 100 kommuner har hatt alle i oppvekst gjennom dette programmet for sine medarbeidere og ledere.

Kurset gjennomføres som regel på arbeidsplassen, enten som et selvstendig prosjekt eller som en del av et arrangement, eventuelt på et egnet hotell, cruise eller lignedend. Dette tilpasses ditt prosjekt i forkant.

Vektlegge egenskaper
Kurset øker den enkelte medarbeidersin innsats og arbeidsglede ved å legge vekt på egenskapene:

Rett fokus for å oppnå de mål og resultater man ønsker for enkletmennesker i et team og personalgruppen som helhet. 

Temapekere

Kurset har en oppsatt mal som følges, men tilpasses den enkelte gruppe og gruppens sammensetning og behov. Kurset skreddersys derfor og kan variere fra kurs til kurs.  "Opp på felles stamme og ut på forskjellige grener"

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn