Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Forskjellige former for "livsrevisjon" og kursendringer.

Råd, struktur og livsveivalg.

Mange opplever at man kommer til et punkt i livet hvor man stopper litt opp. Man begynner å stille seg selv spørsmål om sin egen livssituasjon. For mange handler dette om Karriere som er beskrevet lenger ned her, men for andre handler dette om andre områder i livet som er på utsiden av yrkeslivet.

Mange søker behandling som kan hjelpe dem. Energi avbalansering er ofte effektfullt. Noen søker verktøy de kan bruke på egenhånd etter at de har blitt bevisst dem. En del søker en å snakke med som kan lytte til dem og gi veiledning på en objektiv måte. Andre ønsker at vi skal gi dem muligheten til å reflektere over egen situasjon på en måte, som ivaretar deres verdighet og integritet samtidig som man er beskyttet av personvern og taushetsplikt. 

Dersom du ønsker å finne løsninger på din livssituasjon på områder som selvtillit, familie, sosiale, mentale, åndelige, selvbilde, selvfølelse, fysiske og psykiske utfordringer kan temaene beskrevet under fanen "Helse" være gode livsmarkører for veien videre!

Ønsker du å bytte jobb?

Mange nordmenn er på utkikk etter nye utfordringer i nye bedrifter eller bransjer. Ønsker du en endring i din jobbsituasjon, men er usikker på hvordan du skal henvende deg til jobbmarkedet? Vi kan hjelpe deg med veileding og "Spissing" av dine jobbsøkerverktøy. Ta kontakt med oss i dag for en samtale.

Står du på utsiden av arbeidsmarkedet?

To datamaskiner. Hender som skriver og noterer.

Karriereveiledning for mennesker i bevegelse, -som av forskjellige årsaker for øyeblikket står på utsiden av arbeidsmarkedet er et felt vi også brenner for. Vi har inngått et sterkt samarbeide med en "Bauta" innen denne type veiledning. Samarbeidet består av veileding i form av individuell oppfølging for noen og i gruppeopplæring for andre. Vi samarbeider om helt konkrete utvalgte "Caser" som blir oss tildelt etter geografi og behov.

Er du i en situasjon i livet som gjør at du av en eller annen grunn står på utsiden av arbeidsmarkedet, oppfordrer vi deg sterkt til å ta kontakt med din NAV saksbehandler og etterspør hvilke muligheter for jobbsøkerprosessen som tilbys i ditt område. 

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn