Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Hjernen2 Brain Two Kinesiologi Kathie Guhl

Hjernen 2 (32t)
Forutsetninger: Hjernen 1

Dette kurset fokuserer på hjernestammen («krypdyrhjernen»), som er den nederste og eldste delen av hjernen.

Vi arbeider bl.a. med den forlengede marg, l illehjernen, thalamus og hypofysen, og vi utforsker og balanserer de ulike funksjonene som ligger i disse strukturene. Vi arbeider også med øyet/synet På kurset lærer du å identifisere og balansere stress i disse områdene, og du blir selv balansert-

Etter dette kurset har du fått nye innsikter og nye redskaper, og ser sannsynligvis fram til fortsettelsen. Og du kan fortsette å øve metodikken og automatisere muskeltestingen gjennom praksis.

  • Det gis 10% EarlyBird rabatt.
  • gir mulighet til å dele opp betalingen gjennom hele kurset. Du må være ajur med den delen du deltar på til en hver tid. (Ta kontakt vedr. dette)

Arrangementer, priser og kursdatoer.

Kathie Guhl.
Kathie Guhl er en dyktig og erfaren kinesiolog og kursforfatter fra USA. Hun har bl.a. spesialisert seg på dysleksi, traumebehandling og balansering av områder og funksjoner i hjernen og sanseapparatet.
Hun regnes av mange som en av verdens ledende energi-kinesiologer, og har utviklet og underviser i en rekke kurs.

Per Opland
er profesjonell kinesiolog fra Mo i Rana, med 30 års erfaring. Han er godkjent instruktør i Pedagogisk Kinesiologi og Hjerne-serien. Per har oversatt de fire hjernekursene til norsk.

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn