Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Menn i dress og fargerike sokker.

V - A - L - G = våre verdier

Valg:

Du og alle andre på denne planeten har alltid et valg, og det valget vil enten trekke deg ned eller løfte deg opp og frem.

Velg det som er best for deg og dine omgivelser, uten frykt eller negativ påvirkning fra deg selv eller andre.

Våre verdier går ut på å hjelpe deg med akkurat det.

V for verdighet. Vi skal synliggjøre enkeltmenneskets verdi "gjennom nærhet, respekt og omsorg" for å gi mulighet for vekst.

A for ansvarlighet. Vi skal vise ansvarlighet når det gjelder aktiviteter og væresett. Energisk skal vi    møte enkeltmennesket, bedriften, medarbeiderne og kundenes ønsker, og bidra til å løfte alle ledd til neste nivå. Enkeltmennesket er ansvarlig for sine valg og handlinger, men vi søker å lære at den enkelte ikke i tillegg må bære alle andre sine byrder. Hva er mitt ansvar og hva er ditt ansvar?

for livsglede. Vi skal arbeide gjennom smittende lekenhet slik at vi hjelper andre til gode valg for livet.

G for godhet. Vi skal vise godhet mot oss selv og medmennesker, det er en grunnpilar i nestekjærlighetens byggverk som bidrar til å gi sjelen næring og på den måten utvikle hvert menneskes personlighet og åndelighet.

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn