Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Er du vår nye veileder/kursholder i Norsk for samarbeidsbedrift i Moss/Råde området.

Vi søker veileder/kursholder for undervisningsoppdrag for en samarbeidsbedrift (norsk skriftlig og muntlig). Stillingen er tilsvarende ca 20% stilling i en tidsbegrenset periode frem til sommer/høst 2022. Oppdraget er perfekt for deg som ønsker et ekstraoppdrag og brenner for å formidle og opplyse om viktigheten av å kunne beherske det norske språket. Ingen av deltakere har norsk som førstespråk. Språkferdigheter er på nivå A1-A2. Alle har felles Polsk bakgrunn og er etablert i Norge og derfor veldig sultne på å lære.

Kurset gjennomføres i bedriftens møtelokaler fordelt på to undervisningsdager/kvelder pr. uke à ca 3 timer pr økt.

Den vi søker har:

 Vi tilbyr den rette:

 

SHANSON – Art of living AS

jobber for den enkelte sin personlige og yrkesmessige utvikling gjennom undervisning og veiledning som privatperson eller som medarbeider i en bedrift. Vi har i en årrekke gjennomført undervisning, veiledning fokus, karriereveileiding og stress frigjørende energibalansering til flere hundre tusen nordmenn de siste tre tiårene. Dette arbeidet har vi også gjennomført i samarbeid med bedrifter med verdier og bransjefokus som gjør dem relevante å samarbeide med.

Send søknad og CV til steinar.hanson@shanson.no 

 

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn