Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Samarbeidsbedrifter.

Dette er bedrifter det er naturlig for oss å samarbeide med i forskjellige sammenhenger. Mengde og innhold varierer fra prosjekt til prosjekt og de prosesser som til en hver tid er aktuelle å gjennomføre.  Alle våre samarbeidspartere jobber for enkeltmenneskets ønske om utvikling og har verdier som klinger godt med vårt motto

"Fra der du står i dag på vei dit du ønsker å være i fremtiden" 

   

Karriereveiledning for mennesker i bevegelse og som av forskjellige årsaker står på utsiden av arbeidsmarkedet. Samarbeidet består av veileding individuelt og i grupper. Se mer informasjon under "Rådgivning" i fanen over.

   

Utvikling av opplæringsprogram innen basisferdigheter i arbeidslivet. Rundt en 500.000 medarbeidere i Norge sliter med sine basisferdigheter innen lesing og skriving, hverdagsmattematikk, muntlig kommuniaksjon, Digitalte ferdigheter og Norsk for fremmespråkelige. Se mer informasjon under "Kompetanse+" i kursfanen over.

   

Et kurssamarbeid i varierende form og sammensetninger. Er en del brukt som veileder innen basisferdigheter men tidligere også i stor grad vært leverandør av egne kursrekker. Mest markert kan nevnes "Selvutvikling - Er å tro på seg selv" et kurs i bevisst tankefokus og holdningsendring. Endringer som bidrar til motivasjon som kan styrke den enkelte sitt selvbilde, selvfølelse og selvtillit. Kurset er gjennomført ved en rekke av FU sine kontorer rundt i landet som fellesundervinsing. Se mer infomrasjon under "kurs for privatpersoner" i kursfanen over.

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn