Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

 

Steinar Hanson

Litt om historikken.

Har hele livet vært opptatt av mennesker sin indre vekst og muligheter for å få mer ut av sitt liv gjennom å foredle sine indre verdier til tross for at omgivelsene kan argumentere annerledes. Indre kraft til å stå for sine meninger og verdier og ha meningers mot til å leve sitt eget liv, forvalte sine drømmer og planlegge og nå sine mål er blant de verdier som står høyt på viktighetsskalean.

Gjennom et yrkesliv som foredragsholder i egen næring for privat og offentlig sektor over hele landet fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord, hvor det er gjennomført foredrag for personalgrupper innen oppvekst, omsorg og administrasjon for over ett hundre norske norske kommuner, privatpersoner, private bedrifter, organisasjoner, foreninger og lag. Bondelaget, Delta, Fagforbundet, Folkeuniversitetet, AOF, Røde Kors, Parkinsonforbundet, MS - Forbundet, Livredderforbundet, Blindeforbundet, NAV osv. (Se under referanser for å få komplett liste)

Gjennom flere års arbeid innen psykisk utviklingsheming, rus og psykiatri, egen praksis innen energiarbeide innen kinesiologi, livs og karriereveileding, samt sitt arbeide som karriereveileder med individuell rådgivning og gruppeveiledning. Har gjennomført og veiledet mennesker mitt oppe i sine egne livsopplevelser hvor menneskemøter har funnet sted på det ståsted den enkelte til en hver tid befinner seg.

P                                                    

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn