Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

   

Genistreker skapes ofte av kreativt galskap!!!! 

SHANSON - Art of living AS fokuserer på å levere våre tjenester med maksimal tilfredshet og på den enkelte deltaker sine premisser og verdigrunnlag. Vi hjelper mennesker i bevegelse og ønsker å ivareta enkeltmenneskets unike integritet.

Vi ønsker å løfte enkeltmennesket fra "der det befinner seg idag til dit det ønsker å befinne seg i fremtiden". Vi holder på med det vi gjør fordi vi brenner for det og fordi vi opplever at det er viktig å styrke enkeltmennskets egenskaper og tro på egen kraft.

Vi har et godt utvalg av kurs og opplæringstilbud, og  har undervist i over 37 år med personlige, og bredriftsinterne prosesser og på den måten hjulpet ca 500.000 mennesker noen skritt på veien videre i livet.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

       Grunnlegger av SHANSON Art of living AS. (Tidligere EDUCO Ressusrsutvikling

Vi tilbyr i dag kurs og opplæringspakker for privatpersoner, foreninger og lag såvel som bedrifter som ønsker å utvikle enkeltmennseket alene eller i sammen med de mennesker som finnes i deres omgivelser, for eksempel dine medarbeidere. 

En hver utvikling starter med at man selv oppdager et behov,  -eller ønske om, å utvikle seg seg selv.

Alle påvirkes vi av det livet vi lever og gjennom å finne årsakssammenhenger, tankeprsosesser, følelsesvalg, handlinger, verdier og mål kan korrigere de deler av våre livsopplevelser som vi ikke er så stolt av.

Energibalansering i form av Kinesiologi og Healing er også en del av våre utviklingspakker. Steinar Hanson er utdannet både som Healer og Kinesiolog

Samtaler og livsveiledning er også blandt de tilbud vi har og som har gjort veien og valgene videre i livet både klarer og enklere.  

Vi samarbeider med Din Utvikling, Folkeuniveritetet og Kompetanse Norge i tillegg til egne produkter.

 

Motto: "Fra der du er i dag, - til der du ønkser å være i fremtiden"

                              

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn