Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

YVåg å være kaptein i ditt eget liv!

Du er modigere enn du vet, sterkere enn du tror og klokere enn du forstår.

R

De siste 30 årene har vi gjennomført kurs, foredrag og forskjellige seminarer  over 50.000 deltakere fordelt på over 1500 tjenesteder fra alle landes fylker, tjenestesteder, bedrifter, foreninger og lag. Vi ha vært invitert til arrangemneter i alle landets fylker og de aller fleste norske kommuner. 

Innen oppvekst og omsorg har over 100 kommuner gitt alle sine medarbeidere i oppvekst og omsorg muligheten til å ta del i våre kursprogram.  Alle våre kurs handler om enkeltmenneskets vekst og utvikling enten de befinner seg midt i sin jobb i omsorg, oppvekst, forvaltning, administrasjon, salg eller om man har funnet sin plass på utsiden av arbeidsmarkedet.

 «Motivasjon er kroppens drivstoff», «Fokus er livsopplevelser, -det du fokuserer på vokser», «Livsglede og arbeidsglede», «Gla`fokus», «Glade voksne i oppvekst og omsorg» er ofte brukte tema, men i de aller fleste tilfeller tilpasses den enkelte kunde sitt ønske og det gjennomføres kurs til skreddersøm.

 

Noen av våre kunder og samarbeidsbedrifter:

 


 

Kurs - Foredrag - Undervisning

Kurs, foredrag og seminar for store og små organisasjon, bedrifter, foreninger og lag. Samarbeid, motivasjon tankefokus, selvtillit og utvikling. Korte og lengre foredrag med tilpasset innhold for den enkelte oppdragsgiver. Her finner du også våre kursrekker innen faget Kinesiologi.

SHANSON Academy  (online kurs)

Vår digitale kurs innen flere felt finner du her.  Finn din indre kraft og våg å være deg selv, suksess i jobbsøkerprosessen og andre kurs finner du her.  Delta på GRATIS Onlinekurset  Jobbsøker`n   og kurset "Finn din indre kraft og våg å være deg selv". Trykk her for å delta!

 

Kompetanse pluss - basisferdigheter

Basisferidgheter innenfor Lesing, skriving, regning, digitale ferdigheter, muntlig kommunikasjon. Det finnes støtteordinger som kan bidra til undervsingning av medarbeidere i en bedrift, slik at de ansatte sine basisferdigheter kan styrkes og gjennom det være inkluderende, styrkende hva angår mestringsfølelse og hindre utstøting fra arbeidslivet. Søknad en gang i året

Meninger og media  

M

Kontakt oss

Dette kontaktskjema må fylles ut slik at vi kan imøtekomme din henvendelse på best mulig måte. De første feltene er faktaopplysninger om deg og eller firmaet du representerer.

Dersom du ønsker å bestille time?
Bestill på timebestilling øverst i på siden.

SHANSON Art of living AS

Felter markert med * må fylles utVent 3 sekunder for å sende.

M

 


 

     

                                     

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn