Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

Vårt fokus er på enkeltmennesket og den enkelte sitt ønske om å utvikle seg. Hver dag foregår det prosesser i alle mennesker som på forskjellige måter vil påvirke deres hverdag kun ved å gi seg til kjenne, enten som livsopplevelser man ønsker,- eller opplevelser man ikke verdsetter like godt.

Denne evigvarende prosessen utfordrer våre styrker og svakheter, din iboende trygghet og din usikkerhet, dine faktiske begrensinger og dine selvpålagte tillærte begrensinger. Bevisstheten rundt ditt utviklingspotensiale som menneske og din evne til å se egne styrker og verdier som livskraft og livsglede. Du kan også se livskraften i deg som en negativ og selvreduserende motstand som på en håpløs måte oppleves å "suge" livskraften og håpet ut av mange fra tid til annen. Det er her du trenger kraften i et valg.

Vårt grunnleggende håp er at du og alle andre, skal finne den kraften som bor i hver og en av oss og på en god måten kan skape et mer innholdsrikt og godt liv for deg selv og dine omgivelser.

Alle har livsarenaer og opplevelser som gir dem en opplevelse av mestring, måloppnåelse og livsglede.

Dette er viktig å ha fokus på og samle i "boksen for de gode livsopplevelser"  Det motsatte er også kjente faktorer for de aller fleste og som kan gi den som opplever det en følelse av å ikke strekke til, nå sine mål, eller opplevelsen av misnøye i hverdagen. 

Ønske om et godt og lykkelig liv med latter og glede over å få oppleve og gjennomføre det som er viktig og verdifullt for den enkelte, er når alt kommer til alt er det overordnede målet for de aller fleste. 

Mennesket styres i stor grad av sin frykt, sine vaner og sine overbevisninger om virkeligheten og skaper sine «sannheter» om eget liv og muligheter for en selv med dette som en del av deres fundament.  Disse mekanismene er bidragsytere og som driver dem gjennom livet med en stor grad av gjentagende rutiner og livsmønstre.

  

Noen opplevelser er positive og gir oss opplevelsen av å være verdifulle. Andre gir opplevelsen av det motsatte. Alt er et resultat av sammensetningen av det som man kan beskrive som «levd liv». 

Være verdifull for seg selv og andre, fylle dagene med oppgaver som er verdifulle for deg og kjenne på gleden over å skape gode "ringer i vannet" for deg selv og dine omgivelser er viktige momenter for god helse og velvære. En reise som avdekker forskjellige behov og ønsker for de som søker å utvikle, mestre, forstå og øke mulighetene for å lykkes i sin personlige utvikling

 

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn