Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

HVEM HAR NYTTE AV KINESIOLOGI?

Kinesiologi behandler ingen, -og stiller heller ingen diagnoser, men en Kinesiolog søker å finne årsaken til symptomene man opplever, samt selve opplevelsen av å leve med symptomene. Selv om disse tilsynelatende kan være like fra person til person og dermed danne en opplevelse av å være samlende under en diagnose er kinesiologien opptatt av å finne den unike og ulike bakenforliggende årsaken hos den enkelte.

Dersom noe, eller noen hindrer deg å leve det livet du ønsker, kan denne påvirkningen fra dine omgivelser være en av dine medvirkende stressfaktorer og som påvirker din totale trivsel og -velværeopplevelse i hverdagen.

Noen har utfordringer.

Årsaken kan ligge tilbake i tid både i genetisk arv eller i form med bakgrunn i oppvekst og miljø. Med det i tankene at "at alt henger sammen med alt" og at kroppen "husker" alt som den har opplevd ønsker man å returnere til det punkt i livsløpet når hendelsen oppstod, besluttningen om egen verdi ble satt og basert på en ny "sannhet" skaper spor som preger fremtidige valg og livsopplevelser. Kinesiologien ønsker å korrigere dette for å skape livsopplevelser som  

NB!

Kinesiologi er ikke akuttmedisin og kan ikke på noen måte erstatte bruk av livsviktige medikamenter som er foreskrevet av lege. Her vil Kinesiologi kunne bidra til et positivt energitilskudd i tilleg og forståelse av situasjonen, men ikke som behandling)

Andre bruker Kinesiologi som Life-coach (Livsmåls veildning)

Eksempel:

En person kommer til behandling med en fysisk utfordring; Stiv nakke.

Dette påvirker også personens mentale helse, fordi det er slitsomt og smertefullt. I tillegg er personen veldig bekymret fordi det er blitt vanskelig å jobbe og hjemmesituasjonen begynner å påvirkes av helsesituasjonen.

I kinesiologien er alle deler av kropp og sinn like viktig og alt henger sammen med alt. Gjennom ulike teknikker bearbeides stress slik at blokkeringer løses opp og forsvinner. Når ?veien er ryddet? kan man lettere komme i balanse og nå sine mål. Mange erfarer at kinesiologi er en god metode fordi man selv velger hvor mye man vil dele med omverden. Kinesiologi er en metode som kan brukes på ulike måter.

Alt henger sammen med alt så en smerte i nakken kan godt komme fra en konfliktfull tid med en medarbeider eller bekjent i en jobb eller annen relasjon. Det er ikke sikkert at smerteområdet er årsaksstedet.

Mennesket påvirkes utenfra og innen fra. 

Noe i verden rundt oss mottas av oss og signaler sendes til noe i oss. Dette skaper en påvirkning hos oss basert på hvilke erfaringer vi har lagret i vår fortid. Derfor vil opplevelsen av det som påvirker oss være forskjellig fra menneske til menneske. 

Vårt felles ståsted er at vi reagerer ut fra vår "Sannhet" om det vi mottar. Hva vår sannhet er vil variere og vi alle er et resultat av våre egne påvirkingner.

Arv, miljø,oppvekstvilkår, sosialt liv, familieforhold, kultur, religion, kosthold, livskvalitet og verdier er bland de parametere som skal "sannheten" om den enkelte og  dens syn på seg selv og det livet man lever i en verden bestående av 7 milliarder andre mennesker som også har sin unike oppfattelse av sannheten. 

Noen ganger er "vår sannhet" vår venn og noen ganger der den vår fiende.

Vi er alle et resultat av levd liv og mye av våre sannheter er "lærte programmeringer" og ikke "sanne sannheter" Dersom du har hørt hele ditt liv at du ikke kommer til å bli noe her i livet, kan det godt være at noe inni deg selv tror på det, men det er på langt nær sannheten selv om det i dag er en av dine overbevisninger. 

Det er et lært "skript" som må omprogrammeres. Kinesiologi kan man bruke til å finne årsaken, din beslutning om egen verdi på dette området og hvilke livsprogram du har valgt å følge i denne sammenhengen. Her skaper man også rommet for endring av fortidens sannhetsopplevelser til fremtidens omprogrammerte sannheter om egenverdi og livskvalitet. Fokus fremmover på det man øsnker skal skje!

Noen som kommer til en Kinesiologi gjør det fordi de opplever at de har utfordringer og andre gjør det fordi de ønsker å bruke Kinesiologi forebyggende og mer i en Selvutviklende og forståelse av indre vekst og måloppnåelse.

Bestille time til kinesiolog?

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn