Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.

  

HVA ER KINESIOLOGI?

Den amerikanske kiropraktoren George Goodheart regnes som «oppfinneren» av kinesiologi tidlig på 1960-tallet, selv om mange andre pionerer bidro både før og samtidig med ham.  

Kinesiologi er en måte å gjenopprette grunnleggende god helse. Ved hjelp av muskelresponsen (testing av muskelens styrke), åpnes det for tilgangen til dypereliggende informasjon om temaet man jobber med og hva kroppen trenger for å komme i balanse. Kinesiologi brukes til å gjenopprette balansen mellom det fysiske, mentale og emosjonelle. Alt henger sammen med alt.

Siden "alt henger sammen med alt" så la oss sammen gjøre et forsøk på å skape "Et mentalt bilde" for å oppnå forståelse.

Tenk deg at du var plaget med hestehov på plenen din. Den skulle være fri for hestehov og annet "ugrass" så dette er et problem du må få bukt med. Noe må gjøres og her ville Kinesiologien og tradisjonell medisin angrepet dette "problemet" på to forskjellige måter.

Kinesiologien ville ikke brydd seg om hestehoven (problemet) som var synlig, men dukket ned under overflaten og begynt å finne årsakene til at denne hestehoven vokser der den gjør, for så å begynne å klippe røttene av hestehoven. (Finne årsaks sammenhengene og fokusere på dem). Resultatet vil være at Hestehoven blir borte, fordi næringskilden for videre liv kuttes.

Tradisjonell medisin ville til sammenlikning kunne si «kjørte over hestehoven med gressklipper» (Smertestillende/relevante medikamenter), slik at du ikke lenger ser og opplever problemet på plenen (du er blitt symptomfri). Årsaken til problemet lever fortsatt og vil kunne på sikt gjenoppstå og fremtvinge ny runde med "Gressklipper-behandlingen" 

 

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn