Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  • Basiskompetanse
  • Selvutvikling "Våge å være meg".
  • Kurs og foredrag.
  • Livs-og karriereveiledning.
  • Healing. Kontakt og fjernhealing.
  • Kinesiologi og energibalansering.

  

Salgsbetingelser 

Denne siden innholder påmelding og bestillingsvilkår for alle våre tjenester så finn de vilkår som gjelder din bestilling og sett deg godt inn i dem før du går videre med bestillingen.

(Siden er under oppdatering og oppdateres fortløpende gjennom prosessen)

Kurs i fysiske klasser og grupper. 

 

Påmeldingen er til alle kurs er bindende og mottatt faktura må normalt betales senest 14 dager før første kursdag og senest til det forfall som til enhver tid er påført faktura. 

 

Betalingsalternativer. 

Faktura 

Det er som regel gjennom tilsendt faktura eller direkte innbetalinger på bank med gyldig kurs ID informasjon.  

 

Kredittkort. 

Noen kurs ha muligheten til å benytte kredittkort som alternativ betalingsform. Dersom denne muligheten kan benyttes vi l det fremgå på det enkelte kurs. 

 

Vipps betaling. 

Vipps kan benyttes som betalingsmetode ved betaling av kjøp, delbetalinger på selve kursdagen. Dersom det velges å til tross for dette å betale med Vipps gjøres det oppmerksom på at beløpet ikke kan refunderes da vipps er å oppfatte som kontant kjøp.  

 

Delbetaling. 

Det kan avtales delbetaling av kursavgiften dersom det er lang tid frem til kursstart, men dette må avtales i forkant og innbetalingen må være oss i hende i god tid før kursstart. 

 

Avbestillinger. 

Ved avbestilling nærmere kursstart en 7 dager må hele avgiften betales da muligheten for å fylle denne plassen er svært begrenset 

 

Dersom man avbestiller kurset nærmere enn 14 dager, men dog før 7 dagers fristen er nådd betales 50% av kursavgiften. 

 

Unnlater man å møte uten å ha varslet dette i forkant til de frister nevnt over,  man fortsatt betale kursavgiften og betalte avgifter refunderes ikke. 

 

Sykdom eller andre forhold. 

Dersom sykdom eller andre forhold gjør at man er forhindret i å møte er det viktig at man tar kontakt med oss, slik at vi kan finne en løsning som er passende for begge parter. Det kan reserveres plass på senere kurs eller lignende. Kursavgiften må betales til forfall selv om kurset flyttes frem i tid. Innenfor rimelighetens tid vil ikke det medføre økte avgifter.  

 

Dersom utsettelsen medfører økte kostnader som innkjøp, reise, opphold etc vil dette tilkomme og regnes ut fra kurs til kurs. 

    

Vi avbestiller eller flytter kurset. 

Dersom SHANSON - Art of living AS avbestiller eller flytter kurset vil kursavgiften refunderes dersom det ikke er mulig for kunden å møte til det nye tidspunktet som kurset er flyttet til.  

 

Alle kurs og arrangementer gjennomføres med det forbehold om at det er nok deltakere til å gjennomføre sleve kurset. Dette avgjøres fra arrangement til arrangement.  

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn